Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Coś Co Pomoże W Grze Na Privie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na nie których privach znajduje sie tak zwany YangBug , najczesciej serverach [CN] tzw. Chinskie ^_^ Polega on na tym ze bot w kamermodzie kupuje zwoj powrotu za zalozmy 12k a sprzedaje za 18 i robi to on bardzo szybko, dzieki temu w pol godzinki mozesz zarobic nawet z 1kkk B) . Masz ta opcje w kamer modzie pod F7 bodajze o ile dobrze pamietam.

A te auto kupywanie instr. sluzy do tego , ze klikasz w opcjach kamera na co masz czytac, np aure, i za kazdym razem jak klikasz to czyta ci ku wraz z radą pustelnika i zwojem egzo, oczywiscie musisz miec te itemki w eq a sklep z ku otwarty.

Edit. Ojć , nie zauwazylem ze Klaskaj dal poradnik, przepraszam :P

Mam w dupie to czy dasz + czy - , po prostu leje na to

Opublikowano

Yyyy, to niestety chyba nic juz nie da sie znaleźć ;)

Zrob dropka 70lvl, mental, dobij eq w ktorym dawalbys rade w v2, i lec do 5 komnaty (tam z tymi skorpionami i wezowymi, "mieszane") liczac od pierwszej czerwonej. I tu masz oplacalny i uczciwy sposob ;)

Zaopatrz sie w monete, pelerynki i gildie do oddawania expa, bo czym wiekszy lvl tym mniej kaski leci.

Opublikowano

No spoko :D tylko że tam mentalem daje radę na 50-60 xD chyba ściągnę sobie dmg i 1hitkillera :D . Sorka że tu ale by ktoś mógł opisać dokładnie działanie tych hacków ?

Opublikowano

Dmg hack: Pomnaza obrazenia ze skilli, z "buta" i z konia razy tyle, ile ustawil tworca dmg ^^

1 Hit killer : Zabija mobka na hita, po 3/4 uderzeniu z buta, jezeli uderzysz tak w gracza, wywali go ^^ przynajmniej ja tak mam.

P. Klaskaj podal ci liste ...

Ps. Licze na wieksza ilosc + :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...