Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowa Płyta Główna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym wymienić płytę główną w moim x360 aby odbanowac konsolkę, ale nie wiem gdzie kupić i jaką kupić, więc zwracam się do was z prośbą o pomoc.

PS: x'a mam bodajże Jasper, ale powiedzcie jak to sprawdzić.

7m9a.png

Opublikowano

Ten interes kompletnie się nie opłaca, ponieważ prócz płyty głównej musisz wymienić także oflagowany napęd. Cena takiej operacji jest podobna do ceny nowej konsoli lub nawet większa. Jeśli jednak dalej jesteś tym zainteresowany zostawię ci linka do sklepu z częściami serwisowymi.

To jest ukryta treść, proszę

PS: Model konsoli sprawdzasz po dacie produkcji.

card.png

Opublikowano

Żadko kto kupi zbanowaną konsole... Możesz też nie powiedzieć że ma bana ale np jak sprzededajesz przez allegro to lepiej powiedzieć ^^

Opublikowano

@UP

Czemu uwazasz ze nikt nie kupie zbanowanej konsolki? Jak bedzie gral tylko na sindlu to nie przeszkadaz :) Pozatym ja od roku gram tylko i wylacznie na singlu bo mam przerobiona i mi to nie przeszkadza :)

@TOPIC

Zamiast kupywac nowa plytke mozesz poprosic jakis serwis ktory potrafi wylutowac pamiec flash z plyty, przeprogramowac ja i ponownie wlutowac. Ale jesli zdecydujesz sie na kupno plyty, polecam wersje najnowsze (Jasper, Falcon [sam posiadam, tylko 3x rrod mialem, pomoglo przegrzanie] ).