Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sprzedam]Konta Metin2

VNM

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam!

Otóż,mam na sprzedasz postać w Metinie.Jest to Wojownik 42Lv na Exandrosie w królestwie Chunjo.

Postać-Wojownik

Profesja-Mental

Lv-42

Koń Bojowy?-Tak

Ranga-Rycerski

Gildia-Nie

Postać nigdy nie była banowana.Nikt nie skarżył się na postać.Postać daje rade wziąść spot BO lecz trzeba ''potować''.Ekwipunek jest dobry.Reszta widoczna na SS.Jeżeli kupicie postać mogę wam doradzić co nieco.Więc to chyba wszystko jeżeli chcecie uzyskać więcej info proszę pisać na GG:10047129 lub na e-mail: [email protected]

Uwaga!

Gratis!

Dam wam surę 17lv z eq daje radę na 3 grupki dzikósów dobijecie 1 kulkę to będzie 18Lv (założycie eq które jest na 18Lv) i będzie 5-6 grupek

Postać-Sura

Profesja-BM

Ranga-Neutralny

Gildia-Nie

Postać od początku była rozbudowywana do expa.i na razie nieźle sobie radzi.kontakt GG i e-mail.Postać dodaję jeśli kupicie obojętnie którą postać.

ORAZ!!!

również Wojownik 38Lv.

Postać-Wojownik

Profesja-Body

Lv-38

Koń-Nie

Ranga-Przyjazny

Gildia-Nie

Więc postać ta miała z początku służyć jako ''Dropek''ale postanowiłem zrobić z niej ''Shop'' znajduje się tam kilka par ogonów skorpiona i kilka ciekawych rzeczy.Jeżeli postać miałaby służyć do grania to da się coś z niej zrobić jeżeli sprzedacie wszystko co tam jest zarobicie kase i kupicie EQ takie aby spokojnie można było expić na Ezo.

Numer konta bankowego podam po sprzedaniu postaci.

Kupcie te postacie bardzo mi zależy iż zbieram kase na X-boxa 360.

Łączny koszt postaci 40zł.

post-275351-0-94281100-1292768496_thumb.jpg

post-275351-0-65710300-1292768623_thumb.jpg

post-275351-0-91737400-1292772593_thumb.jpg

zapowiedzc.png

bannereke.gif

bannerrrrrrrrr.gif

• Dodaj nową pozycję...