Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kidmoderator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie użytkownicy działu Crossfire. A mianowicie chciałbym zostać KidModeratorem wiem że to nie od was zależy ale chciałbym znać waszą opnie na temat

mojego pomysłu . Czy waszym zdaniem bym się nadawał .

Pod spodem napisz "tak-dlaczego" "nie-dlaczego" z góry dzięki!

Moderatorów też proszę o zdanie

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Nie - Bo działasz zbyt pochopnie od razu wszystko komentujesz nie myślisz nie nadajesz się nikt cie tu nie zna jesteś trollem spamerem botem do nabijania postów po za tym nie zasługujesz moja opinia jest właśnie taka nigdy nie odwracasz monety na druga stronę a teraz słuchaj twój najbardziej i najlepiej znany teks:

DO ZAMKNIĘCIA

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Nie - Bo działasz zbyt pochopnie od razu wszystko komentujesz nie myślisz nie nadajesz się nikt cie tu nie zna jesteś trollem spamerem botem do nabijania postów po za tym nie zasługujesz moja opinia jest właśnie taka nigdy nie odwracasz monety na druga stronę a teraz słuchaj twój najbardziej i najlepiej znany teks:

DO ZAMKNIĘCIA

podaj mi gdzie napisałem "do zamknięcia" co niby źle oceniam . Gdzie spamie ? i jakie masz ofcialne konto?? dlaczego piszesz na noob chaże a nie normalnie?

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

to jest oficialne konto : )

a jakie ma funkcje?? Słuchaj jakie wh może mieć funkcje? no chyba normalne że wallhack i crosshair...

I o ile się nie mylę to bypas już nie działa - Dlatego ci mówię że nie możesz być kidmoderatorem bo nie wiesz za dużo o hackach : )

2w4gxes.jpg

Opublikowano

zostań kidmedatorem bo tamci mnie do nerwicy doprowadzają ;)

tak-bo tamci nie maja glowy dynie puste

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...