Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc mam woja mentala 415 defa i dmg 400+ 6k hp i nie wiem czy dalbym rade zabic bossa normalnych malp i czy bylby z niego drop kamykow duchowych

ocencie czy dam rade z takimi statami albo czy dam rade bossowi trudnych 412 defa 61lv bodziak pisac szybko bo musze zarobic

Opublikowano

potrzebujesz kogoś 50+ na blocka bo sam nie dojdziesz z normalnym to może choć też przyda się block na trudnego nawet nie próbuj mam nadzieję że pomogłem prosiłbym o +

Opublikowano

Ja bodym 35 z nie co mniejszym defem i większym hp nie dałem rady xD

Po grupkach do bossa, ale na bossie - death . Tobie może się udać, jak będzie miał blokera, tak jak up napisał.

Opublikowano

Normalnych dasz radę blokujesz przy ścianie i jedziesz.

Tak dropią kamyki ale bardzo rzadko ja gdy grałem na globalu 37lvl co tydzień ubijałem około 40 normalnych bossów małp drop to około 15 medali i jeden kamyczek.

Za trudnego sie nie bierz za dużo moobów w komnacie ale z niego też lecą kamyki, dużo medali i zbroje na 54lvl.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Dwałem radę ze zwykłym bossem mając 300 defa i 5k hp +bojowiec grając szamanem więc Ty mentalem dasz spokojnie radę. Jedynie co w jego komnacie często dropi to medale kamienie strasznie rzadko.

Z bossem w trudnym będziesz mieć problem sam, za mało defa.

238626.jpg]
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...