Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kolejna Ankieta ] Data Startu

-Vasto-

[Kolejna Ankieta ] Data Startu  

123 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wed?ug ciebie serwer powinien wystartowa? :

• We Wtorek albo i szybciej !!!
      76
    • W ?rode
      38
    • Nie wiem
      1
    • Chyba dzia? pomyli?em sory
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponieważ w temacie : [Propozycja]Data Startu były sprzeczki co do otwarcia serwera postanawiam zrobić ankietę .

NJxbd4x.png

Opublikowano

najlepiej by bylo gdyby serwer wystartował w poniedziałek w godzinach 15-16

o tej godzinie większość jest już w domu

34169.jpg33983.png

33582.gif34291.png

Nicki na serwerach :

TimeZ, RazoX

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Ja należę do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się:"Skacz szybciej,durniu"

DodoMASTER_POL.png

pc_DodoMASTER_POL.png

Opublikowano

wiesz ale następny dzień wtorek i do budy trzeba ... ale team wyraził się jasno że najszybciej we wtorek otworzą

NJxbd4x.png

Opublikowano

to w takim razie najlepszym wyjściem będzie otwarcie serwera w środę w godzinach popoludniowych

34169.jpg33983.png

33582.gif34291.png

Nicki na serwerach :

TimeZ, RazoX

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Ja należę do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się:"Skacz szybciej,durniu"

DodoMASTER_POL.png

pc_DodoMASTER_POL.png

Opublikowano

Team napisal 20-21 grudnia a to jest poniedzialek wtorek i pisali ze to sie nie powinno opuznic

Wiekszosc z was na poczatku chciala zeby serwer wyszedl w weekend.I co mysleliscie ze bedziecie do poniedzialku w top ?? I co by wam to dalo?? A jak serwer nie wyszedl w weekend to wiekszosc chce srode porazka...

A i dlaczego w tej ankiecie nie ma poniedzialku ??

Opublikowano

@2up

w ankiecie jest napisane wtorek albo wcześniej

34169.jpg33983.png

33582.gif34291.png

Nicki na serwerach :

TimeZ, RazoX

DodoMASTER_POL.png

pc_DodoMASTER_POL.png

Opublikowano

Vasto może byś sobie dał siana z tymi ankietami. O tym kiedy wystartuje server zadecyduje team i ty będziesz miał gówno do powiedzenia w tej sprawie .

d04306e9c9d8682019d619c.jpg

Zbieram ---

Opublikowano

Tak zapytam po chu ten temat?! Termin otwarcia został podany i gówno kogokolwiek obchodzi że macie szkoły, kończycie o 11 czy też o 20, to jest wasz problem. Chcecie to się dostosujcie do daty otwarcia, nie to do widzenia i dziękuje.

Opublikowano

Najlepiej w srode bo bedzie najwiecej czasu poniewaz w srode rozpoczyna sie WOLNE!!!!!

Opublikowano

Ale wam się pali ... dla mnie to może wystartować w next poniedziałek ważne żeby był dopracowany na 1000%

banner5.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...