Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Fragmovie By Ehem...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam...

To jest mój pierwszy filmik z FragMovie ,który postanowiłem nakręcić...

Co prawda dopiero co poznaje jak działa Sony Vegas Pro i może ten film nie jest bardzo efektywny ,ale mimo to zachęcam do oglądania :)

PS.

Film proszę oglądać na pełnym obrazie z ustawionym (HD) to lekko podwyższy jakość filmu...

Niestety zanim nagrywałem to nie znalem dokładnych ustawień jakie trzeba mieć pod HD w WarRocku ,ale myślę ,że daje rade :)

PS 2.

Temat skopiowałem z działu Media ponieważ tam nikt nie zagląda (przynajmniej jeszcze) ,a chciałbym żeby ktoś to zobaczył i ocenił...

Pozdrawiam ehem...

hersygna.png
Opublikowano

:)

muszę trochę poczytać co piszecie

co się podoba ,a co nie i w następnych filmach będzie to czego chcecie :)

bynajmniej będę próbował...

Nie kryje ,że jestem początkującym reżyserem ;ddd

hersygna.png
Opublikowano

w 0.46 źle napis wstawiłeś nie widać prawie co zrobiłeś oprócz tego że wystrzeliłeś z tego RPG'a

Intro bardzo dobre muza gorsza.

Aha i co to za frag jak się prawie wchodzi na czyjegoś respa

1375207970-U250359.png

Opublikowano

@up

ok

muzyka nie podchodzi a co do

"co to za frag jak się prawie wchodzi na czyjegoś respa" :)

Definicja słowa FRAG:

Frag w grach komputerowych FPS oznacza "zabicie" przeciwnika, a także punkt, który się za nie otrzymuje.

Pojęcie "fragowanie", w odróżnieniu od "zabijania", wskazuje na tymczasowe wyeliminowanie przeciwnika

Gram jak gram ,ale powiedz mi jaka jest szansa na TB lub coś podobnego czekająć na drużynę w swojej bazie ?? :)

ale przyjmę do serca to co napisales :)

hersygna.png
Opublikowano

Ta robilem ok. 10h ze wzgledu na brak umiejetnosci w oblugiwaniu sony vegas pro...

nastepnej produkcji poswiece wiecej czasu ale zaczne dopiero w przyszlym roku :)

ok dzieki za poprawki i zapraszam ponownie w 2011 :P

hersygna.png
Opublikowano

wg. mnie 8/10 . Muzyczka nie bardzo jak mówili koledzy. ładne heady i multikille choć jest trochę ich za mało . Nie robisz błędów nie patrzysz się w ziemię jak widać na niektórych filmikach, że fragi z przypadku ... ;]. Dodatkowo jeśli masz umiejętności przydało by się coś z BG

PS. W jakim programie nagrywałeś filmik . Bo ja mam frapsa i 30 klatek w grze to za mało ustawiłem na 70 żeby było po równo na film i na frapsa .... PS. FPS mam około 140-130 ;] jak gram normalnie . :) A planuje zrobić własnego fragmove ;]

notoacta250.png

Opublikowano

Dodaj efekty pod muzykę, widzę że pracujesz w vegasie... polecam dodać do jakiegoś basa, efekt. np rozmycie w czasie 1 sek. daje powalający ekekt... zrób przejścia a spowalniaj tylko w krytycznych momentach a nie gdy strzelasz...

4/10

muzyka dodaje tempa jest dobra trzeba dodać tylko efekty.

Zbyt duża sygnatura, proponuję używać funkcji

[spoiler] ... [/spoiler]

bądź skrótu w postaci linku. energy

snap20100225122706001.png