Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loch Pająków V2 I Grota Wygnańców

MaximusDM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Expienie w pt na rownych oznacza 2 x wolniejsze wbijanie lvla a 55 wbic to bedzie troche czasu. A takto 35 lvl buf do v2 i wtedy do 65

wakow9.png
Opublikowano

Ninje na poli mogą tam expić też dużo wcześniej niż 55 dlatego to trochę głupi limit.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Dash może jeszcze wprowadzimy możliwość grania tylko WP ?? a za inne postacie ban

słuchaj nie wiem czy masz jakieś kompleksy że cie w pvp tłuką albo z bufami ale tak jest i tego nie zmienisz ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Dasz jak jestes taki mądry to graj bez bufa... bodym daggerem archerem healerem. Proszę bardzo i jeszcze może tylko wszystko na jednej postaci zamiast iśc podropić/poexpić to wystawię sklep na głownej postaci bo nie mam na poty. brawo

Opublikowano

Sura WP bez odpowiedniego eq to tez bez bufa bedzie mu ciezko grac ja gram zawsze sura z dobrym eq a itak zawszw zakladam bufa

Serwery na których Gram/Grałem

Evenyemt2 - Sura WP lvl dopiero bedzie ON

PandoraMT2 - Sura WP 103lvl OFF

- Szaman Smok 101lvl OFF

ShenlongMT2 - Woj Body 84lvl OFF

LomaxMT2 - Woj Mental 79lvl OFF

CavalosMT2 - Ninja Dragger 89lvl OFF

- Sura WP 92lvl OFF

Metin2PL - Woj Mental 62lvl OFF

- Ninja Archer 43lvl OFF

- Szaman Smok 68lvl OFF

Opublikowano

Zjebali troche ze bd trzeba miec ten 55 czy ktory zeby wejsc do v2 bo serwer hard to komu sie chce expic buffa do 55 potem do groty wiekszy ...

Opublikowano

lochy pająków 55lvl grota wygnanców 65lvl

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

OK rozumiem ban za multiacc a jak chcesz expic i miec wystawiony sklep?? masz za duzo dobrych postaci na 1 koncie chcesz zrobic dropa na 2 konto i co ?? Dupa bo ban.

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

Akurat z wejsciem do v2 na 55lv to jest strasznie glupi pomysl, rzadko kiedy zobaczysz kogos z buffem w v2, pozatym po co wbijac buffowi tak wysoki lv? Na poczatek do v2 starcza 2 skile na m/g potem do atla jak sie komus chce to moze wbic jeszcze 3 skil ale tak... Bedziesz musial wbic 55lv nie dosyc ze sobie to jeszcze buffowi.. JA jestem zatym zeby jdnak do v2 wejsc kiedy sie chce a do atlantydy od 65lv.. lub wyzszego!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...