Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarobic Z 1500Zl?

M@tiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam was, chcialbym sie wam zapytac jakie macie sposoby aby zarobic 1500zl? nie piszcie ze isc do pracy bo mam 16lat i chodze do szkoly

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Jest zarabianie poprzez klikanie w reklamy lecz musisz spędzic nad tym duzo czasu, a od 16 lat mozesz chyba roznosic ulotki ;p... Noo, albo obrabuj bank :)

Opublikowano

Pytam sie o normalne odpowiedzi a nie jakies durne.

PS:arabb- w wieku 16lat by mnie wzięli?

13032777318975834031.gif

Opublikowano

mysle ze na staz :) ale nie wiem czy bys dostal 500zl miesiecznie bo to jakos jest 1/3 etatu czy cos w tym stylu...

hersygna.png
Opublikowano

Albo idź roznosić ulotki ( chyba 2gr za jedną ), sprzątaj gdzieś a we wakacje coś na polu np. zbieranie ogórków itp ;D

238626.jpg]
Opublikowano

Można roznosić oczywiście ulotki oraz znaleźć babcię 70 lat i jej zakupy robić, a ona Ci zawsze da jakąś dychę :P <joke>

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

Jak masz znajomości w jakiejś firmie to powiedz żeby cię wzieli :D ja pracuje u mojego ojczyma i zarabiam 5€ (20zł) na godzinę :D a muszę tylko zamiatać itp.

albo zbieraj w szkole haracze :D

Opublikowano

Odrzucaj śnieg !

Młodszy kolega (17 lat) zarabia tak prawie 100zł dziennie. Tygodniowo 200 zł zarobisz jak się dobrze uwiniesz (nie zawsze sypie).

Jakbym miał czas to sam chętnie bym złapał za łopatke !

f.png

Opublikowano

Odrzucaj śnieg !

Młodszy kolega (17 lat) zarabia tak prawie 100zł dziennie. Tygodniowo 200 zł zarobisz jak się dobrze uwiniesz (nie zawsze sypie).

Jakbym miał czas to sam chętnie bym złapał za łopatke !

łap szpadl ? xD

@topic

Ja w wieku 17 lat w Anglii na wakacje zarobiłem prawie 3k PLN za siedzenie w domu i składanie części do pomp wodnych dla firmy Aspen Pumps

aspen-pumps-web-logo.gif

Nie powiem że było łatwo bo nie było ... łapy napierdzielały jak mogły i gdzie mogły. Ale jak to się mówi "Bez pracy nie ma kołaczy."

W Polsce tak nie zarobisz... ale jak powiedział Fifolski, zapytaj w firmie odpowiedzialnej za odśnieżanie i tyle, będą ferie masa czasu do wykorzystania. Jak nie to ulotki, albo wstąp w szeregi ludzików zbierających kasę na WOŚP ( nie wiem jak u was, ale u mnie za to płacą xD )

Osobiście sam bym poszedł do odśnieżania, ale powiedzieli mi tylko : " Nie ma takiego kryzysu, nie potrzeba nikogo" Co z tego że połowa chodzików jest chujowo odśnieżona ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...