Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwie Sprawy.

Maciejaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak wiec, potrzebuje czlowieka, ktory wytlumaczy mi jak wykonac forward bunny hopa, bo pewnych rzeczy nie rozumiem.

2) Niech ktos mi wytlumaczy jak wskoczyc po cichu na skrzynke.

Do bunny hopa : Wiec, robie tak : rozpedzam sie (ciagle trzymam W), wciskam spacje, gdy jestem w locie wciskam CTRL i co dalej ? Mam ciagle trzymac W i CTRL i wciskac spaje tak, jak przy double jumpie ? (gdy jestem blisko ziemi w pewnym momencie wciskam spacje?). Jesli, ktors mi to bardzo szczegolowo wytlumaczy, to dostanie doladowanie za 25 zl do wybranej sieci. LICZE NA POMOC ! <3

Opublikowano

1.Więc jeśli chodzi o b-hoop to tak właśnie to musisz robić , po rozpędzeniu kliknięciu spacji i ctrl tak cały czas ale potem bez rozpędzania się wystarczy już tylko spacja i ctrl. [wwwwww+spacja+ctrl (jak tak robię cały czas ale myślę ze wystarczy tylko potem ctrl i spacja)]

2.Na skrzynkę możesz wejść po cichu b-hoopem : po prostu wskoczyc w trakcie b-hoopa albo podejść pod samo skrzynkę i raz spacje+w lekko i już :]

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

6134792_4_18.png

Staty nie za dobre ale nadrabiam :P

• Jestem nowym użytkownikiem wienc proszę o wyrozumialosć i +

Opublikowano

Buny Hop ?

Wystarczy kucnac i trzymac strzalke do tylu + klikac skok aby sie odpowiednio odbijac.

Aby wejsc na skrzynie w+s celownik do gory i skaczesz po chwili wejdziesz .

Opublikowano

Buny Hop ?

Wystarczy kucnac i trzymac strzalke do tylu + klikac skok aby sie odpowiednio odbijac.

Aby wejsc na skrzynie w+s celownik do gory i skaczesz po chwili wejdziesz .

Celownik chyba w dół -_-

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Czyli, zeby wejsc na skrzynie i zeskoczyc z niej po cichu musze miec celownik na dole ?

B hop - dalej nie ogarniam (forward).. Biegne, spacja, w locie ctrl i kiedy ta spacje nacisnac ? Bo skakac to ja potrafie na CTRL, ale na S&D mnie slychac na b hopie, czyli cos zle robie..

Opublikowano
Celownik chyba w dół -_-

Niewiem jak ty robisz ja robie roznie ale zawsze wchodze wiec nie komentuj . <_<

@TOPIC

Mozemy sie umowic kolo 19 na chwile na jakis serwer wejdziemy i Ci wyjasnie . :unsure:

Jak co GG 24240848.

Bhopa slychac jak sie ma dobre sluchwki nie ma na to rady.

Co do BH musisz naciskac spacje w odp. momencie aby sie odbic ..

I tak w kolko . :huh:

Opublikowano

Mam micro, sluchawki.. Skypa kuzwa nie mam ! Jesli ktos by byl tak dobry, to ja moge nawet podac vt, tylko niech ktos mi pomoze ogarnac tego b hopa.. :D ONLY VT!

[EDit]

Bede siedzial na tym vt : 94.23.94.135 port : 3552

Moj nick : Maciejoo

Opublikowano

Boze o 20 mozemy gdzies wejsc pisalem napisz na GG 24240848.

VT niemam i niemam czasu sciagac a zreszta to samo mowa/pismo .