Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Bf:P4F Multihack

Ma1n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Funkcje:

Aimbot

Visibility Checks

Box ESP

Name ESP

Distance ESP

Dot ESP

Snap Lines

Health Bars

Crosshair

Draw FPS

No Smoke

Increased View Distance

Proximity Warning

screen005d.jpg

Instrukcja: Wstrzyknij do gry za pomocą Winject lub innego injectora. Home ukazuje menu hacka, insert włącza wszystkie opcje.

Aim Key to SHIFT

Download:

Hack:

http://adf.ly/DcDn

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=f6aeff0b3baac02bf32fb3ad31c2bc6b56f87b9f8124f86919486074ab5cb1eb-1292753511

(_)

Opublikowano

zaraz zrobię test i powiem czy działa

@edit

ogólnie wszystko działa, ale ja i tak sobie nie pogram xD

Opublikowano

ooo. ;) no to trzeba przetestować :ninja:

zobaczę jak się spisze i dam editka.

@edit

nie mam jak sprawdzić bo za każdym razem kiedy próbuję wbić na serwer wyświetla się np.: Disconnect from server. albo Server is full. itd ;d

Opublikowano

Właśnie teraz też robię xD

@edit: Mi działa. Ale ja funkcje muszę dopiero w podczas rozgrywki włączać, bo inaczej crash,

(_)

Opublikowano

ten hack na daną chwile jest jednym wielkim niewypałem... co z tego że działa jak jakieś 15 minut zajmuje połączenie się z serwerem bo ciągle pełne wybiera albo tracisz połączenie... a jak już się wbijesz to pograsz 5 minut, koniec rundy i gra się crashuje ...

Opublikowano

ok, hack już chyba detected. bo teraz się mi nie chce podczepić nawet ...

Opublikowano

a ja na nim nawalam cały czas , bug jest taki jedynie że raz moge wejść tylko i potem ja wywali to nie moge się już połączyć i musze resetować gre... Ale straszne lagi są :/

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Pomocy.Obojętnie jaki hack chce uruchomić to wyskakuje mi error,nie wiem czemu wszystko robie tak jak trzeba tzn:w 1 okienku wybieram grę a w 2 hack i nic.

Opublikowano

Pomocy.Obojętnie jaki hack chce uruchomić to wyskakuje mi error,nie wiem czemu wszystko robie tak jak trzeba tzn:w 1 okienku wybieram grę a w 2 hack i nic.

Też tak kiedyś miałem.

Według moich obliczeń :D masz wadliwego winjecta, spróbuj ściągnąć z innej strony

@edit

za co te 2 minusy??

Jeśli pomogłem daj "+"

System of a Down

Opublikowano

@up

Za głupotę xD xD xD xD xD

Nie znasz mnie, więc nie oceniaj...:D

Aha i muszę ci się odwdzięczyć łap "-"

Jeśli pomogłem daj "+"

System of a Down

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

aimbot mi nie działa i nam tagi radar jest ale nic nie widać albo się chowa że 1/4 widać albo w cale niema

jak zaznaczam wszystko ręcznie to i tak tak samo a na pewno aimbot to nie jest shif bo nie działa

Opublikowano

aimbot mi nie działa i nam tagi radar jest ale nic nie widać albo się chowa że 1/4 widać albo w cale niema

jak zaznaczam wszystko ręcznie to i tak tak samo a na pewno aimbot to nie jest shif bo nie działa

Cheat już zapewne dawno wykryty.

Jak się nie mylę to był on na CB. ;]

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...