Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Bronie

SLAYER666

Nowe bronie?  

84 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie, aby na serwie oprócz zwyk?ych epików by?y te? jeszcze jakie??

• tak!
      34
    • nie!
      50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym bardzo prosić założycieli tego serwera, aby z biegiem czasu kiedy to serwer już rozkwitnie nie dodawali nowych broni. Niech zostaną te epiki, które mają być.

Wy użytkownicy jesteście przeze mnie proszeni o wypowiedź na temat nowych broni. Piszcie czy chcielibyście je na serwie czy nie.

d0ab09091e28ce9503eb60bd2cc8aca0.gif
Opublikowano

@powerekk

Widzę , że przeczytałeś jakie będą epiki na serwerze..

@top

Nie wiem jak Wy , ale ja myślę , że to co będzie - wystarczy.

Opublikowano

Tylko ta hard człowieku przeciętny gracz bez IS grający po 2-4 h dziennie musi 65 w 2-3 miechy wbijać ... a takie epiki to od +80 więc dopiero po jakiś 3-6 miesiącach ktoś mógłby go założyć a co dopiero zrobić , To ma być drugi unowocześniony PL !!! a nie priv do pvp jak znam życie wszyscy myślą że w tydzień hwang , epik 80 lvl ....

a tak nie będzie nie ma co marzyć

NJxbd4x.png

Opublikowano

Racja to nie będzie tak łatwo wbić 80, poświęcić na to będzie trzeba kilku miesięcy, a broni już jest wystarczająco o ile dobrze czytałem, to jest broń do PvP z bonem na ludzi, oraz broń do expa z bonem na potwory i to jest świetne rozwiązanie, a nowe bronie to można o tym myśleć dopiero gdy serwer się rozkręci i będzie już sporo 80+lv. -__-

Rise Against !

Opublikowano

Jak byście przeczytali wszystko od początku do końca o serwerze :

Nowe Itemy

"Początkowo będzie ich zaledwie parę. Postanowiliśmy, że z biegiem czasu, będziemy wszystko dodawać."

Wystarczy poczytac :/ To naprawde trudne nie jest =)

http://www.mpcforum.pl/topic/257292-evenye-przed-premiera/

Tutaj wszystko macie, niewiem po co otwieracie nowe tematy i robicie ankiety jezeli wszystko jest napisane.

C Z E K A M

N A

S

2 6

Opublikowano

Ja pierdziele . Powtórzę nastepny raz . Dodajcie to , tamto , sramto . Jeszcze nasrać tylko i na serwie nie będzie wiadomo co zrobić . Serwer robią ludzie nie maszyny .. Nie , nie i jeszcze raz nie .

54585309939136444418.png

Opublikowano

Takie jakie epiki są to wystarczą .

VastoLords nie przesadzaj ze 2-3 miechy na wbicie 65 . Takie lvl mozna wbic w tydzien .

Nabór do gildii RespecT

Wymagania:

wiek 14+

mutacja

mikrofon

Królestwo Chunjo

Opublikowano

w tydzień 65 wbijesz ale jak siedzisz po 8-12h dziennie i wydajesz na IS

ale to tyczy się PL tam możesz wszystko kupić od początku a tu wszystko od nowa nie będzie od kogo kupować itemków czy Yang na allegro więc będzie się dłużej biło

NJxbd4x.png

Opublikowano

Takie jakie epiki są to wystarczą .

VastoLords nie przesadzaj ze 2-3 miechy na wbicie 65 . Takie lvl mozna wbic w tydzien .

Nie wstawiaj reklam gildii w tematach do tego nie odpowiednich . Rozumie jeśli byłby to temat o serwie

ogólnie to mógłbyś wspomnieć , ale to jest temat o broniach .

54585309939136444418.png

Opublikowano

Patek to jest jego podpis ^^ tylko tej kreski nie widać przynajmniej tak mi się wydaje .

C Z E K A M

N A

S

2 6

Opublikowano

Patek to jest jego podpis ^^ tylko tej kreski nie widać przynajmniej tak mi się wydaje .

To nie jest podpis , weź cytuj wiadomość i sprawdz . Po prostu koleś w każdym temacie

byle co pisze żeby reklame gildi zrobić , żenada .

54585309939136444418.png

Opublikowano

NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! i jeszcze raz NIE!!! to zepsuje cala atmosfere servera

future2player.png

Serdecznie zapraszam do tematu i głosowania w ankiecie.

:)

Wstaw

add.png:D

Opublikowano

jakie z was sa noby , myslicei ze wbicie 65 lvla zajmie wam az 3 miechy>? na pl szybciej bym to zrobil , a tutaj jest xp 2,5 wiec nie ma co plakac

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...