Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam taki problem. Jestem w Anglii i kupiłem w tesco gta4 . Zainstalowałem na laptopie della (Windows 7 Home Premium spolszczony bo byl angielski, 4 GB ramu, procesor 2,3Ghz). No i instalacja przebiegła bezproblemowo ale gdy w menu gry na początku klikne start to włączają się mi te obrazy w kółko z tymi kolesiami z gry. Czekałem 15 min i dalej to samo. POMÓŻCIE

Opublikowano

Reinstal raczej nic mu nie da. Czekaj aż do skutku bo te "obrazki tych kolesi" to taki ekran ładowania w GTA. Jedyna opcja to czekanie i zmiana detali na low żeby sprawdzić czy z grą wszystko OK

238626.jpg]
Opublikowano

Pomóżcie nadal to samo mam lapka della a u kolegi na acerze z prockiem 1.8 chodziło ale sie cieło a u mnie na 2.4 nie chce sie włączyć nadal te obrazy

Opublikowano

Siema. Ja mam taki problem podczas instalacji GTA IV wysakuje mi nie poprawna funkcja na 2 kompach prosze o pomoc...

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dziwne zważywszy że gra jest oryginalna wiec wszystkie problemy z crackiem odpadają, spróbuj ją spatchować lub odpal grę w innej zgodnośći może to pomoże : /

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

[/size SPRÓBUJ DODAĆ PROGRAM DO KOMPA TAKI CO Z VISTY PRZENOSI NA WINDOWS BO NA VIŚCIE GRA SŁABO CHODZI A JAK NIE ZADZIAŁA TO KUP DO LAPTOPA KARTE GRAFICZNĄ 256MB DDR3 2GB I DYSK TWARDY 500GB MI POMOGŁO

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...