Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mmt] Polacy Nie Gęsi

Gość Lenart

Dobry pomysł ?   

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak my?licie ?

• TAK
      5
    • Nie
      1
    • nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam sugestię do MMT, Projekt chciałem zrealizować sam, ale stwierdziłem że pomoc się przyda i mogło by to bardziej medialnie rozreklamować MPC

Projekt " Polacy nie gęsi" polegał by na tym, abyśmy mówili co nieco o naszych Polskich grach, jest ich naprawdę wiele, wiele gier, dobrych gier które są mało znane, z powodów budżetowych bądź są wypierane przez ich Obcokrajowe zamienniki. W tych filmikach moim pomysłem było to aby nagrywać jakby recenzję danej gry oraz wrażenia osoby która w to grała. bądź jakieś Let's Playe. Myślę że będzie to dobry pomysł na wsparcie kanału YouTube który i tak rzadko wydaje same recenzje gier.

Pozdrawiam, Lenart

Opublikowano

Tak, mi

Mógł bym to robić sam, to nie jest problem, ale to jest tylko sugestia dla MMT aby pomyśleli o tym na swoim kanale, bądź wsadzali tam te filmiki w celu rozreklamowania forum.

Opublikowano

A jesteś w stanie to robić tak, by zainteresowało ludzi ? imo nie wiem czy to ma sens - najnowsza wasza recka ma 407(!) wyświetleń w 3 dni, a pewnie większość nawet jej do połowy nie obejrzała.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

wiesz... miałem w planach robić takie recenzje na szybko bez żadnych cięć itp. po prostu gram i mówię co myślę o danej grze, grafice, fabule, itp. albo coś w tym stylu.

Opublikowano

wiesz... miałem w planach robić takie recenzje na szybko bez żadnych cięć itp. po prostu gram i mówię co myślę o danej grze, grafice, fabule, itp. albo coś w tym stylu.

Też chciałem to robić, tyle, że były ogromne ograniczenia co do tego, bo to poważny kanał itp. Poważny kanał bez odwiedzin ftw.

Może teraz zmienią zdanie, w każdym razie powodzenia.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...