Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Możliwośc Grania Na Serwerze Hamachi Z Lv. Obok Nicku?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc chciałbym się zapytać czy jest możliwość żebym Ja mógł zagrać na privie kolegi przez hamachi z widocznym Lv. obok nicku? Jemu wszystko śmiga i normalnie gra z Lv. obok nicku, mnie niestety wywala do logowania gdy wybiorę postać. Jest jakiś plik zapobiegający temu? Co muszę zrobić żebym mógł normalnie zagrać?

Za pomoc daję dzienny limit +/- i 5* do profilu i oczywiste podziękowania.

Z góry bardzo dziękuje i bardzo proszę o pomoc.

@ Ja piernicze, zapomniałem dopisać tego przy temacie, prosiłbym moda o dopisanie do tematu [PYTANIE] jeśli łaska :D

Opublikowano

Wchodzisz KamerModem?

Bo jeżeli tak to musisz zrobić swoje spolszczenie i odpalać przez nie.

To nie ma różnicy bo Mod nadal jest :)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Mów mi panie - ten client co dales w temacie mojego kolegi nie dziala , jest to samo co wczesniej , wywala przy wyborze postaci - wybieram postac ktora skacze z radosci i nagle wywala do logowania^^.

Xtronix - ja sie na tym niestety nie znam, ale root dostalem od kolegi co ma ten serw, i na tym roocie dziala mu ten serw.

Tak wogole kilka dni temu na epvp widzialem tuta jak niby zrobic zeby chodzil lv nicku na privach hamachi ale to bylo po niemiecku a u mnie ciezko niestety z nim, w translatorze pisalo zeby zmienic ip na irlandzkie, tylko ja sie zastanawiam co by to dalo... ehh;p czekam na dalsze pomoce i propozycje.

Opublikowano

No wlasnie :x Ktos 2 tygodnie temu mowil ze nie mozliwe jest jak narazie granie z lv obok nicku na priv. hamachi , ale to bylo 2 tygodnie temu , przez ten czas powinien ktos wymyslec 1000 sposobow jak to zrobic:P ide moze poszukac na epvp, moze cos znajde xP

Opublikowano

@ dolacza sie do prosby upa

Aha, mozna grac na Metin2 2010 z KMR mod i widocznym lvl obok nicku albo na spol?

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria

Opublikowano

@UP

No bo mówię...

Ściągacie Metina 2010 roku i wklejacie to co podałem.. zwykłe spol. na 2010 nie będzie działać!

(tą łatke)

musisz edytować pack tylko i swoje IP dać i dziala na Metku 2010r

@Topic

Bo to że jest lv pokazany to nie zależy od clienta tylko od plików (plik game)

A wywala bo wchodzisz bezpośrednio przez KamerMod`a ;)

Zrób spol. Connect Changer i tym odpalaj :)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

stary....

ja moge spokojnie widziec level ale kolega nie moze lognac plik game zostaw w spokoju ^^

na kamerze wogole nie odpala wyskakuje tylko LOG

nie da sie zrobic spol bo poprostu niema spol na clienta 2010

reflinki

Opublikowano

@UPNo bo mówię...Ściągacie Metina 2010 roku i wklejacie to co podałem.. zwykłe spol. na 2010 nie będzie działać!(tą łatke)musisz edytować pack tylko i swoje IP dać i dziala na Metku 2010r@TopicBo to że jest lv pokazany to nie zależy od clienta tylko od plików (plik game)A wywala bo wchodzisz bezpośrednio przez KamerMod`a ;)Zrób spol. Connect Changer i tym odpalaj :)

Kurwa! czlowieku ! boze! kto ci kurwa jego mac mowi ze odpalam przez kamer moda? przez zadnego jebanego moda nie wchodze, powiedzial co to wiedzial a niestety gowno wiedzial... czlowieku tu nie chodzi o to ze ja jestem zalozycielem priva tylko graczem ktory chce na nim grac przez hamachi, przez hamachi a dedyk to calkiem inna bajka z lv obok nicku, twoja wiedza to poprostu to co przeczytales z niczego nie wynikajacych postow... szukam kogos kto na prawde sie na tym zna i naprawde wie o co chodzi , no coz do kazdego posta dam ci + za checi ale na nic nie przydala sie twoja pomoc ..

Opublikowano

Ja również mam ten sam problem co kolega, i nie mam pojęcia jak to zrobić,

gdyby ktoś powiedział jaki plik odpowiada w metinie 2010

za lvl obok nicku, to problem był by rozwiązany,

a możesz podać linka tego z epvp ?

bo ja znam niemiecki to bym to przetłumaczył :)

a przez roota jak odpalasz grę to jest tak samo jak przez moda kamera, bo ip przez ten sam leci plik, hmm chyba już na coś wpadłem :)

zaraz dam znać jak coś z tym zrobie :P

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Ja sie niestety na tym kompletnie ale to kompletnie nie znam, moze na serwach hamachi z lv. obok nicku postacie maja jakies inne porty do logowania? moze cos zmienic trzeba w roocie? nie wiem, to tylko spekulacje :D

Krzysztofa - i co? udalo sie cos:D? bo poszedlem juz spac..:P

@Znalazlem, to chyba to :x

Opublikowano

Adrian mogl byc sie tym z nami podzielic? ^^

Czytalem gdzies jak bambus3k pisal ze dozorcy sie nie da odbugowac;p

@ Ale Ty umiesz to wlaczyc na serwie hamachi czy no-hamachi/dedyku? to jest roznica..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...