Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Masakryczne Lagi

stempo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mój problem polega na tym, że w Combat mam niesamowite lagi, najbardziej nasilają się na mapie Cabin Fever ( FireTeam), czy zna ktoś powód moich lagów i jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu? Lagi polegają na tym, że w pewnym momencie zombie przestają się ruszać, nie dostają obrażeń, wszystko nagle staje w miejscu, jest to bardzo uciążliwe, ponieważ nie moge wbijać xp na tej mapie. Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

5 .. zauważyłem .. ze każdy ma takie lagusy najczęściej na new ft ... moim zdaniem to wina serverowa

a po za tym jak masz jeszcze hacksa to się nie dziw ze ci laguje ;d

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Nie gram na haxach, gram na czysto

Kompa mam dobrego, wymagania gry spełniam na spokojnie

Łącze 512 mb, nie jest chyba aż tak źle

Co do serwerów hmm sprawdze co to będzie, popatrze na kilku serwerach i napisze w temacie

Opublikowano

Nie gram na haxach, gram na czysto

Kompa mam dobrego, wymagania gry spełniam na spokojnie

Łącze 512 mb, nie jest chyba aż tak źle

Co do serwerów hmm sprawdze co to będzie, popatrze na kilku serwerach i napisze w temacie

Łącza to za kosmicznego nie masz.

Od czasu tych wszystkich update to i wzrastają wymagania gry ...

Zapytam się ciebie o tak z ciekawości .

Ile masz Ram ?

9368_gold.png

Opublikowano

1,5gb, komputer jest sprzed 4 lat, więc nie trzeba się po nim spodziewać cudów, ale wymogi CA powinien spełniać, pozatym jak pisałem wcześniej, mogę grać spokojnie na większości map, jedynie na jednej mam masakryczne lagi :F

Opublikowano

1,5gb, komputer jest sprzed 4 lat, więc nie trzeba się po nim spodziewać cudów, ale wymogi CA powinien spełniać, pozatym jak pisałem wcześniej, mogę grać spokojnie na większości map, jedynie na jednej mam masakryczne lagi :F

1.5 to nie zadużo. Gra ciągle będzie ci lagowac ;)

Opublikowano

Piszę po raz kolejny, że to nie są systematyczne lagi, tylko jedynie na jednej mapie, lagi na innych mapach zdażyły mi się może 2,3 razy i to bardzo lekkie. Czy to może być wina plików gry?

Opublikowano

Zainwestuj w kompa :D

Powiedział iż tutaj o kompa nie chodzi.

Tak jak powiedział to Zav po prostu przeładowane serwy .

Biegają noobki z Minigunami Miotaczami itp tworząc jeszcze większe lagi ...

W porach szczytu nie polecam grać .

graj wtedy gdy jest mniej ludu

9368_gold.png

Specjalista
Opublikowano

ja znam :) jak idziesz ze specem i on zaczyna uzywac miotacza ognia lub miniguna to caly serwer laguje, tym bardziej jak jest duzo zoombi (miotacz ognia najbardziej laguje i daje najwiecej pkt), polecam grać FT na Victorze, tam zazwyczaj jak jest wiecej lepszych graczy to kickaja ludzi z flame ;)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

ja znam :) jak idziesz ze specem i on zaczyna uzywac miotacza ognia lub miniguna to caly serwer laguje, tym bardziej jak jest duzo zoombi (miotacz ognia najbardziej laguje i daje najwiecej pkt), polecam grać FT na Victorze, tam zazwyczaj jak jest wiecej lepszych graczy to kickaja ludzi z flame ;)

Nie laguje wszystkich serverów od jednego gracza z palnikiem <_<.

Problem wydaje sie byc rozwiązany, nic więcej tutaj nie wymyślimy. Skorzystaj z tutoriala, który ci podałem wyżej, lub dorzuc pamięci. Albo po prostu nie graj fireteamów.

EOT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...