Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy. Wr Tnie!

du4rex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu w wr u mie na kompie dzieje się tak że poprostu war rock mi tnie czyli jak się obracam to bardzo długo to trwa, albo jak strzelem np: scorpami to mają one prędkość AK47. Wogóle nie da się grać w WR i prosze o pomoc. Aby mi ktoś napisał co zrobić żebył wszystko normalnie chodziło.

DAJE ++++++++++++

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sprawdz, czy sasiad ci neta nie kradnie. Zmniej grafike gry i rozdzielczosc. Jak grasz w WR to tylko to miej właczone. Przyczyna lagów może byc sasiad lub hacki jak uzywasz.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Mam wszystko tak jak ty mówisz. Nikt mi neta nie kradnie i w grafice mam poustawiane wszystko na najmniejszy. Może reinstal pomoże?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmmm. Jaki masz net? Szybkość i dostawca. Jak ci sie chce mozesz zrobic reinstala... Chociaz watpie zeby pomoglo. Mialem tak samo i po jakims czasie samo sie zrobiło wiec... Pozostaje ci tylko dac mi plusa :

09071535498836998897.png

Opublikowano

Neostrada TP 512

zawsze na tym necie normalnie chodził przez cały rok a teraz nagle dupa;/

Dzisiaj w nocy zrobie reinstala a w wtorek daje kompa do sformatowania.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale to nie oto chodzi... Przesyłasz dane z predkoscia 512kb/s... Za dużo danych na sekunde, to jasne że ci sie muli... Mi nawet przy 25mb/s ( chociaż bardzo bardzo prawie wcale to się zdaża ) laguje.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Jak Ci się tnie, to znaczy że komp Ci zdcyha (nie internet), ustawienia na low, rozdziałka najmniejsza, CCleaner, defragmentacja dysku, i napisz co się stało

Opublikowano

Heh, ale jak ma 512 kb/s to chyba jasne że zawsze bd miał lagi... Niekiedy więcej, niekiedy mniej :)

Przecież napisał, że przez rok było dobrze, więc nie pieprz proszę głupot.

Winą mogą być niepotrzebnie pootwierane procesy, ewentualnie hardware (zobacz radiator i lub wiatrak karty graficznej, chodzi mi o czystość oczywiście)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

@ M@niek

Serwer w Warrocku bardziej obciążony i i nawet przy 25mb/s tnie, więc szybkosc przesyłania danych ma znaczenie i nie gadaj że gadam głupoty. A to, że przez cały rok mu nie lagowało jest nie możliwe. Lagowało, lecz w " mniejszych ilościach ".

09071535498836998897.png

Opublikowano

Wiśniowy nie udzielaj się już prosze to sie wogóle nie znasz i chcesz żebym ci plusa dał. Jak pisze że mi nie lagowało to mi nie lagowało to na po co piszesz takie bez sensowne rzeczy. Nie znasz się i tyle i wcale nic mi nie pomogłeś!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...