Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaką Postacią Expić Żeby Szybko Wyexpić 30Lvl?

NieChceNazwy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jaką postacią mam expić żeby szybko nabić 30 lvl? Kończy mi się kasa i postanowiłem zarabiać na 6 FB. Ale najpierw trzeba je wyexpić. Gram bodym ale raczej nim nie chciałbym expić. Kasy na eq +5/+6 jeszcze starczy więc postać dowolna, tylko która? Nie kierujcie się kosztem postaci, czy przyjemnością z gry! Chcę postać którą szybko wyexpie 30lvl. Będą to postacie tylko pod FB więc nie będę im skilli rozwijał ani kupował eq +30lvl. Proszę o pomoc, za sensowne odp będą + lub - jak kto chce. Podawajcie typy postaci + ich buildy by szybko expić. Myślę że będę grał z waithackiem/weithackiem.

reflink - zakaz umieszczania

Opublikowano

Jop.

Polecam Ci surkę wp. Efektywnie się nią expi. Mieszanka body'ego z mentalem.

ostrze - zbroja - wirek 2int 1wit.

Taki build Ci polecam. ;)

Opublikowano

Witam! Jaką postacią mam expić żeby szybko nabić 30 lvl? Kończy mi się kasa i postanowiłem zarabiać na 6 FB. Ale najpierw trzeba je wyexpić. Gram bodym ale raczej nim nie chciałbym expić. Kasy na eq +5/+6 jeszcze starczy więc postać dowolna, tylko która? Nie kierujcie się kosztem postaci, czy przyjemnością z gry! Chcę postać którą szybko wyexpie 30lvl. Będą to postacie tylko pod FB więc nie będę im skilli rozwijał ani kupował eq +30lvl. Proszę o pomoc, za sensowne odp będą + lub - jak kto chce. Podawajcie typy postaci + ich buildy by szybko expić. Myślę że będę grał z waithackiem/weithackiem.

____

Każda postać jest do czegoś dobra .

Szamanem byś mógł komuś buffować ,więc szybko się expi

Surą wp lub wojownikiem mentalem się bardzo przyjemnie i szybko expi .

____

Ja proponuję wojownika mentala . Jak jesteś dobry w metinie to w kilka godzin wbijesz . Ustaw easymetin2 ( expbot ,który sam expi ) . Skonfiguruj wszystko w easymetin2 . easymetin2 jest od andrzejt17, więc nie ma wirusów ani nic ,ponieważ jest on najbardziej znanym mpcforumowiczem . :)

Opublikowano

up2 haha easymetin2 jest płatny a ty tu wyjezdzasz z andrzejem <lol2>

polecam ci lurowac do 30lvl na bo

lub mentalem tak jak kazdy mowi ;) bo ma duzo defa i mozna smialo expic z eq+6 na 20lvl do 30 .

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

@The.

wiem kto to andrzej17 i co to easymetin2, w końcu siedze na tym forum już od marca, ale easymetin2 jest już płatny a ja nie będę dokładał realnej kasy na grę bo to ma być przyjemność a nie dojarka kasy

narazie dałem każdemu po + jeśli ktoś chciał - to bardzo przepraszam, ale na razie muszę iść więc stawiałem na pałe oceny. czekam na inne odp.

Opublikowano

Body do 30 z eq +6 kozak do expa jeśli rozdasz tak: 1siła:2witalność

Skille:

na 5 all po 1

Potem aura do m1 i później all w berka :)

Opublikowano

ja radze ci sura wp ;)B)

1K odwiedzin

^^ ale podnieta ;d

150 postów i Beginner ^_^

Postawienie mi + oznacza to, że doceniasz moją pomoc co mnie motywuje do lepszej pracy na forum ; ).

Opublikowano

mental 2 wit 1 siła skille 1 w tąpniecie , walnięcie reszta w silne ... tak najszybciej wyexpisz 30

Opublikowano

Sura WP się głupio expi do 30... ale jak wybierzesz.... Mentalem najgorzej do 30, bo wolno chodzi....

Opublikowano

Próbuj w Surą WP albo wojem mentalem, ich skile dają defa a podejrzewam że na poczatku gdy nie będziesz miał na dobre eq. Przyjemność będziesz miał większą z WP ;)

238626.jpg]
Opublikowano

wy mnie nie rozumieć, ja NIE chcieć zarabiać tą postacią poprzez drop, tylko wyexpić ją do 30lvl żeby założyć wędkę. Wtedy włączę fishbota i tak będę zarabiał, więc nie piszcie że bodym się najlepiej zarabia

@Reap3r

fakt nie będę miał eq ale mogę zrobić bo mam postać na serwerze już, ale kasy mi braknie (ale ze 2kk znajdę żeby ulepszyć mnisią,tygrysią na +5/+6 i bronie na ten lvl też na +5/+6, w końcu itemy do 30lvl są u handlarzy)

@Smyk1

"Mentalem najgorzej do 30, bo wolno chodzi.... " toż to mi chodzi żeby jak najszybciej było, bo nie expie na bycie w rankingu tylko na FB

@edit

Mam jeszcze jedno pytanie. Mam woja body 40lvl (nie expie nim od dawna po prostu jest ten lvl i już, a obecnie gram dropem 35lvl). Czy jakbym podexpił tym 40lvl te postacie na FB i nie daj Boże złapałbym bana na te Fishboty, to zbanowali by mi również 40lvl za powiązanie? Dodam tylko że nawet itemy przerzucałbym przez wyrzucanie lub sklep a nie handel. Więc więcej powiązań poza podexpieniem (i właścicielem) to te postacie by nie miały. Są na innym e-mailu i nie mają podobnych passów. Postacie na Fb mają typowo botowskie nazwy typu be94Fv2c

Opublikowano

Myślę że wojownik body oraz sura wp :)

Pozdrawiam .

linkinparksig.jpg

LinkinPark <3

Poproszę +.

Dostanie od idioty minusa wywołuje na mojej twarzy śmiech a w sercu czuje żal. i Kurwa muszę się napić :)

Opublikowano

Do 30 to spokojnie robisz sobie ninje, na 5 lvlu na dzikusy lurać, a potem bo do 30.

Staty - możesz sobie dać full wit albo 2 wit : 1 zr

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Do 30 lv ludzie !! chyba kur. nie graliscie sura WP z początku jest ciężko zaś potem lajtowo ^^. Jak nie wiecie to sie nie odzywajcie cos wbiem bo posiadam sure 77 na deimos. Polecam body/mental do 30lv.

Opublikowano

Wp nie polecam bo na malych lev to mordęga nia expic.. potem to juz jazda.. ale najszybciej wbijesz Bodym eq takie zeby bylo 200 defa + aura na m1 szeroki +7 i na dzikusach wbijesz bardzo szybko :)

Opublikowano

@fuzzy

a działa dmg hack?! odpowiem za innych, NIE

powiedzcie mi jeszcze czy jakbym główną postacią podekspiał tego FB a potem na Fb dostałbym bana to czy zbanują mi główną postać za powiązanie? postacie są na różnych e-mailach, mają niepodobne passy, a bot ma typowo botowską nazwę bo np. 6dWcdsv46. chodzi tylko o podexpienie i szanse na bana za powiązanie

Opublikowano

@ NieChceNazwy

Jak mnie banowali za cheaty to za jednym razem poleciało 11 kont w tym były 3 konta które tylko raz logowałem do gry. Każda postać na innym emailu więc chyba jasne że masz 90% szans na wyłapanie bana z powiązaniem.

238626.jpg]
Opublikowano

Polecam Mentala. Może i się wolno chodzi jak któryś UP napisał, ale zbiera się po całym spocie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...