Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pc Czy Ps3

Sprzedać PC i kupić PS3?  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy sprzeda? PC'ta i kupi? trójk??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu dręczy mnie pewna myśl, kupić ps3 czy nie ? Mianowicie zastanawiam się nad sprzedaniem mojego pc i kupieniem play station 3, ponieważ męczące jest zbieranie kasy na nowe karty graf, ram'y itd. A więc tak: parametry mojego pc są następujące:

System - Windows XP 32-bit

procesor - AMD Phenom II X4 B50 Processor Black Edition (3.5GHz x 4)

Płyta główna - Gigabyte MA770-UD3

Pamięć - 4GB Ram

Dysk twardy - 500GB

Karta Graficzna - Gainward Nvidia GeForce 9800GT Green Edition 1024MB

7m9a.png

Opublikowano

Pc jest bardziej funkcjonalny, niż PS...

A masz doobry PC, nie sprzedawaj...

Chyba, że jesteś narwany, i musisz mieć coś nowego :D

Opublikowano

Zależy, bo PS3 jest raczej do gier, a PC do różnych innych rzeczy :D To już twoja decyzja. Do PC'ta są tańsze gry (można jeszcze piracić) a do PS3 o wiele droższe.

PS

Jaki masz telewizor (ile cali)

Ogólnie to mam PS3 i moim zdaniem lepsze od PC (możesz sobie jeszcze dokupić PlayStation Move i jazda :D)

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Jeżeli na PC`ie siedzisz tylko na necie i tylko grasz to możesz sprzedać, lecz wyobraź sobie, że musisz coś do szkoły czy do pracy większego to PS ci do tego się nie nada.

Ja jestem na NIE, bo jak Cie nie stać na PS`a i PC`ta to na gry prawdopodobnie nie starczy Ci kasy :P

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

Jeśli dużo grasz kup sobie PS 3 i nie musisz się martwić o wymagania gier ;) Jeśli cenisz sobie funkcjonalność zostaw PC,no i łatwiej z grami jest ;)

238626.jpg]
Opublikowano

Wolałbym PC ponieważ ma więcej pożytecznych funkcji niż PS3.

Na PC możesz grać, chodzić po necie, słuchać muzyki, stawiać serwery xD itd. a na PS3 jest tylko kilka funkcji.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Zależy, bo PS3 jest raczej do gier, a PC do różnych innych rzeczy :D To już twoja decyzja. Do PC'ta są tańsze gry (można jeszcze piracić) a do PS3 o wiele droższe.

PS

Jaki masz telewizor (ile cali)

Ogólnie to mam PS3 i moim zdaniem lepsze od PC (możesz sobie jeszcze dokupić PlayStation Move i jazda :D)

Aktualnie gram na Projektorze ale jest jeszcze plazma 50cali

A do przeglądania neta mam laptopa, więc dlatego pytam czy sprzedać stacjonarnego czy tez nie.

7m9a.png

Opublikowano

Jeśli komputer służy Ci głownie do gier to nawet się nie zastanawiaj. Tylko weź pod uwagę jeszcze jeden fakt, że jeśli jesteś zapalonym pctowcem i nie miałeś za wiele do czynienia z konsolami, to możesz czuć się dziwnie z padem w rękach.

card.png

Opublikowano

Ja się jeszcze wtrącę. Bierz ps3, możesz zainstalować linuxa, korzystac z gg itp. Jeszcze filmy w blueray więc się opłaca ;d Ostatnio coraz lepszych gier wychodzi na ps3 ;d

Pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...