Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Serwer Na Plikach Sui - Problem Z Czasem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Potrzebuje pomocy jestem jeszcze w tym nowy,a mianowicie coś jest nie tak ustawione na serwerze na plikach od sui i dokładnie nie wiem gdzie co mam ustawić krok po kroku:

1.Moj problem polega na czasie mianowicie jest jakies dlugie wydluzenie czasu,a dokladnie jak sie dednie moby to moby dlugo leza zabite za kim znikna.

2.Problem podczas wylogowania i zamykania clienta tez jest jakis dlugi okres odliczania niby pojawia sie odliczania od 3 sekund,ale w rzeczywistosci wychodzi dluzej tak samo w przypadku rozpoczecia po dedzie.

3.Dlugi czas regeneracji od uzycia potow nawet stojac w miejscu.

4.Da sie jakos ustawic aby dropniety item byl przypisany do wlasciciela jak to ma miejsce na pl,a nie jak to bywa ze znika po niecalych 2 s ?

Chciałbym miec takie czasy jakie sa na globalach,bo w tym momencie to duze utrudnienie.

Z gory dziekuje i Pozdrawiam.

Ps.Pliki jeszcze nie byly nic edytowane przez ze mnie serwer jest postawiony domyslnie i nic nie zostało przez ze mnie modyfikowane, takze ten problem jest odpoczatku.

Opublikowano

też to miałem, ale wg mnie nie warto sie w to bawić. ściągnij pliki od JachuPL, używam ich i są świetne. ;]

pozdrawiam.

Bo wena jest... King-Konga! xD

Opublikowano

Zrób jak radzi @2UP

JachuPL i Rain najlepsze, reszta to $%^&*