Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gunz The Duals

Welcom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy zaczynam ściągać Gunz pisze mi ciągle 0.00%

qweamp1.jpg

w1280.png

Wie ktoś jak moge temu zapobiec lub co mam ściągnąć ???

Opublikowano

@up scffaniaczku pare sekund przedmną

Sprawdź czy ta aplikacja ma dostęp do internetu , oraz czy nie jest blokowana. Tzn. Avast

E nowy pomysł ... zmienić ip?

Opublikowano

@Eternal moze mowisz mu cos o ijji a moze chłopak nie wiedzieć co to jest

@topic Zagraj na ijji gunz.ijji.com (nie wpisuj z www bo nie wejdzie) jest to samo ale wg mnie wiecej polakow ludzi clanow zabawy :P

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

@wszystkie up to naby i sie nie znaja

@topic

nie sciaga sie bo to ssa z torrentow i nikt tego nie udostepnia w chwili obecnej :P zassaj to z jakiegos innego zrodla i zainstaluj, albo cierpliwie czekaj az Ci kolejka wskoczy :P

Opublikowano

Sorrka za offtop ale nie wyrobie ...

@Blayser

zamknij morde ... bo chyba widzisz ze daje mu swoja opinie co moze sassać i bedzie mu działało na 99.9% a twojej opini ze ja i eternal to "naby" ... to juz nie potrzebowałem do wiadomosci ... nieznasz sie ... i tyle, nie stac cie na g coiny i dlatego nie grasz na ijji ... <hahaha>

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

spytaj eternala pizdo jakie jego zdanie ;] gram na ijji, i zal mi takich ciot jak ty ;]

aha i nie spamuj cioto ;] ja mu odpowiedzialem na temat a nie tak jak ty spamujesz kazdy dzial zeby sobie nabic posty pff..

poza tym nie powinno cie interesowac to czy mnie stac na g coiny czy tez nie, stac mnie przynajmniej na charatker

@down

brawa dla tego pana kolejny bezsensowny post ze zdaniem ze nic nie rozumie, nawet nie ma czego ;]

nie nabijasz postow? to czemu swojego posta nie edytnales?

Opublikowano

BlaYseR to moj ostanti post dla ciebie po 1 nie nabijam postow pisze tylko w działach Gunz/Tibia/Cs/Silkroad(rzadko) bo tylko w te gry gram z tego forum i tylko na tych gram wrzucam haxy ... lub pomagam ... nie zamierzam juz na ciebie bluzgać bo to i tak dla takiego dziecka jak ty nic nie pomoze i nic nie zrozumiesz ...

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

Wszyscy się mylicie. Jak wrócę ze szkoły dam wam Magic Buttion do włączania I Gunza.

Jest potrzebny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...