Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Zarobić Kase(Soule) Na Zhypermu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otóż napisałem ten temat z zapytaniem o sposób zarobku na serwerze ZhyperMu. Gram tam od nie dawna ale jakoś nie mogę dorobić się żadnego porządnego ekwipunku.I tutaj jest moja prośba jeśli ktoś zna sposób w jaki można zarobić niech podzieli się tą informacją. Z góry dziękuje.

PS.Przejrzałem forum ale nic nie mogłem znaleźć.

Opublikowano

no ziomek metoda jest prosta i wszystkim znana :D EXP i rób RESETY, w między czasie podropisz jakieś ładne itemy,soule itp ;)

Eventy ;)

możesz też sępić :DxD

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

To ja powiem tak ;P Chcesz kase ? dam ci tyle ile bedziesz chcial ;P Pisz tu na pw albo do VesthPL / Vesth ;]

Opublikowano

Jemu jak sądzę chodzi o soule, a nie kase :D bo przecież kasy to leży w pizdu na ziemi :DxD

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...