Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Reje Off? Wtf?!?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema all. Mam problem z reje. Postawilem priva i zrobilem strone z reje, tylko ze reje nie działa. Mam xampp'a, plik config dobrze skonfigurowany i nie wiem o co chodzi.

Jeśli ktoś wie o co chodzi to prosze o odpowiedz.

Z gory thx. PozDroO :P

@edit Wyskakuje takie cos:

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '5.117.43.100' (10060) in C:\Program Files\xampp\htdocs\config.php on line 7

Nie można połšczyć się z bazš danych.

Błšd: Can't connect to MySQL server on '5.117.43.100' (10060)

exy2.jpg

Opublikowano

Nie mam wlaczonego ani tego ani tego... Mam Download Acelerator Plus. A musi byc uruchomiony navicat? I czy w config musi byc ip z koncowka .100 czy normalna?

exy2.jpg

Opublikowano

Navicat, chyba nie, ale musi być udostępniona baza, udostępniasz ją poprzez włączenie Sewera. Służę pomocą na GG 9796105

Lubie, a nie Kocham, ponieważ nie wiem czy MPCforum to nazwa żeńska ;D mpcforum.pl!!!

18706.png

PrOsZę O pLuSy ++++. Zresztą sam zdecyduj co mi dasz. Daj + jesli moja odp wniosła co kolwiek do tematu, jeśli nie daj -

Opublikowano

Mam wlaczony serwer i do gry mozna sie normalnie zalogowac. A jeszcze co do tego pliku config to ip musi byc z koncowka .100 czy normalna?

exy2.jpg

Opublikowano

Mogłeś napisać ze to Hamachi ale się domyśliłem. Końcówka musi być .100. Masz tutaj config mojej str reje, na 100 procent działa. Jaki masz system i musisz wyłączy zaporę OBOWIĄZKOWO

Config

To jest ukryta treść, proszę

Pisz na GG 9796105

Lubie, a nie Kocham, ponieważ nie wiem czy MPCforum to nazwa żeńska ;D mpcforum.pl!!!

18706.png

PrOsZę O pLuSy ++++. Zresztą sam zdecyduj co mi dasz. Daj + jesli moja odp wniosła co kolwiek do tematu, jeśli nie daj -