Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Trade Hacka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Widzialem ostatnio na servie ze chyba ze 30 osób wyzywało 1 kolesia że ma Th...

Zdziwiłem sie lekko , bo byłem przekonany że nie ma czegoś takiego jak Trade Hack...

Napisałem do tamtego ziomka a on na to że hack z , oczywiście linka nie podał.

Chciałem sprawdzic czy nie kłamie więc mu pokazałem jakis niepotrzebny beznadziejny FMS +2.

I nie było tak jak na "filmikach o th" że sie podwojnie akceptowało, tylko okienko znikło a on wylogował się dokładnie w tym samym momencie.

Th nie istnieje??? To jak to możliwe???

@Edit bo był błąd

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Ej wyłącz tego zapierdzielacza !

Opublikowano

Th istnieje ale nikt ci nie da. :) ja mialem raz taki przypadek tylko ze mialem 20 lvl i wymienilem giza za szeroki i mialem lagii to koles dal gize ja szerooki on widzial szeroki ze jest ja dal;em akcepta i ja mialem szeroki i gize a on nic :D i pisal ze mam th...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

TradeHack nie istnieje , może jest jakimś " Bogiem " który zrobił coś w stylu Th , Ale w to wątpię .

Pozdrawiam

Teckton :)

Zbieram ---

TYLKO ----------

Opublikowano

Istnieje tred hack na privie I Metin koleś mnie okrada tred hackiem dałem do handlu bez duchy on włożył święty miecz a ja nie miałem świętego a on miał moje bez duch podajcie linka na tred hack bo on istnieje naprawdę!!!!!!!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pozwolę zacytować siebie:

MrPiotrek122 nie sprzeczaj się jak nie wiesz ^^ TH jest na hamachi, musisz być z ofiarą w tej samej sieci itp. jest na zwykle privy By ELI chodzi o to, że wpisujesz id itemka, liczbę kratek jaką zajmuje itd. no i w końcu PL - było na MPC takie coś, ze wysyłałeś pliczek do ofiary, np. jako MH i jak to włączył to akceptowało mu handel. I jak jeszcze raz napiszesz, że nie ma TH to wpadnę w jakąś furię ; p

Na epvp jest TH by ELI, wystarczy poszukać, dobrze poszukać.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...