Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gildia|Gwardia

7mateol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gwardia.jpg

STRONA GILDI

Gildia powstała w celu zapewnienia dobrej atmosfery, rozrywki i poczucia komfortu członkom.

Co możemy zaoferować oprócz tego co wymieniłem wcześniej? Z pewnością liczne wojny (nie unikamy tych trudnych przeciwników), pomoc w różnych zadaniach, wspólne wyprawy do DT i wiele, wiele więcej.

Chcesz wstąpić? Nic prostszego! Napisz "podanie" w tym temacie lub zgłoś się do Lidera bądź Zastępców w grze lub na PW.

Jakie mamy wymagania?

Level:

-Ninja - 30 lvl

-Sura - 30 lvl

-Szaman - 30 lvl

-Wojownik - 30 lvl

Szeroko pojęta kultura osobista

Poprawna polszczyzna

Gildia będzie się znajdowała w królestwie Jinno

Zapraszamy wszystkich chętnych!

Proszę wszystkich członków gildii o czytanie ogłoszeń gildyjnych, a zarazem o niespamowanie tam. Zamieszczamy w tym miejscu tylko ważne informacje!

Wzór podania!

Nick:

Profesja:

Level:

Wiek (niewymagane):

Dlaczego akurat Gwardia:

Czego oczekujesz od gildii i co jesteś w stanie do niej wnieść:

Jak często grasz (niewymagane):

Proszę każdego o dostosowanie się do powyższego wzoru.

Władze gildii:

[Lider] Altraiz

[Zastępca] JasiekX7

[Zastępca] PieTrO

Założyłem temat ponieważ widzę, że już kilka gildi ma reklamę

sygna2k.png

Sygnaturka wykonana przez 7mateol

Daj addwz.png to nic nie kosztuje, a może wiele zdziałać!

youtubelogoj.png

Opublikowano

bierzecie od 80,85 lvla, a nawet nie powstał serwer, nie wiadomo czy dożyje do czasu aż ktoś wbije ten lvl, a wy już zakładacie temat. EXP BEDZIE x2.5 w porownaniu do PL'a! rozumiecie to? zanim wbijecie ten lvl to minia kupa czasu. Bezsensowny temat i dobijają mnie tacy ludzie...

Opublikowano

Jak już ktoś wcześniej pisał w innym temacie, ja jestem za tym, aby na razie nie tworzyć tematów o gildiach. Co jak serwer okaże się zbyt hard? Albo jak się nie spodoba? Jestem pewna, że na oficjalnym forum serwera powstanie specjalny dział gildii, wtedy będzie można zamieszczać reklamy.

Opublikowano

I tak mam tą gildie gdzieś bo moja była lepsza MemontoMori może nie którzy pamiętają ją z SdLongju s2 lub Du Li s2 i innych serwerów ta wasza nia ma polotu

Na serwerach: ShadowDeath

Gildia: MemontoMori

Profka: Sura BM

Zbieram Plus +

Opublikowano
Gildia powstała

Nie powstała jeszcze. Serwer nie działa, a wy już robicie takie bezsensowne tematy... Minie wiele czasu nim ktoś wbije ten 80/85lvl.

Opublikowano

Hahah.

Od 80+ powiadasz?

Zanim wbijesz ten 80 , to mina z 2 tygodnie , więc nie wiem po co takie bez sensowne tematy..

Wstrzymajcie się , bo nawet nie wiadomo czy będziecie tutaj grali-.-.

Opublikowano

Weż lepiej usuń temat bo mi się chce śmiać, najlepiej zrób temat kiedy się osadzicie na jakimś serwie i wtedy zareklamuj swoją gildie i o serwie trochę dopowiesz

Na serwerach: ShadowDeath

Gildia: MemontoMori

Profka: Sura BM

Zbieram Plus +

Opublikowano

UP@

UWAGA! Do 13.59 stare tematy w tym subforum zostają. O 14.00 wszystkie tematy poza tym związane z gildiami lecą w kosz!

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...