Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cave pomoc

kamwojna1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialbym sie dowiedziec ile sp na tikiecie 100% na sp bede dostawal w cave na gapie -9 dziennie 3h ile sp??? na taxi oczywiscie

Opublikowano

Stary allz alezy od Taxera, Jak balder dupa, jak wizard zajebioza, Wiec ciezko powiedziec najlepiej jest farmic sie na ongach. Ale mysle ze z 10k moze wyciagniessz z Wizzem

@Dol

Jeśli wezmiesz 1 do pt low lvl to mzoe troche wiecej jak spot bedzie twoj.

michaeljordankopia.png

OKRUTNA PRAWDA

dominompl.gif

EU PT: lvl 100+/-

Wizz x3 War x2 Cler x1 Bard x2

stopkakopia.png

Opublikowano

heh...

on napisał w "cave"

więc nie będzie to nowa postać

chcesz farmić tym nukerem 80lvl?

czy jakaś inna postać ;d?

b577e893e102f.png

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli chcesz wiedzieć na jakie moby powinieneś obliczyć tak. LvL twój + LvL drugiej postaci = Jakaś liczba, / podziel ją na 2 i wyjdą ci mobki na jakie możesz iść.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@up

To nie prawda bo np. 80 lvl robi taxi 10 lvl to średnia wychodzi 45 czyli bungwangi, ale to bez sensu bo by expa dostawał cienkiego. Jak zawsze najpierw napisze, potem pomyśli (o ile to zrobi) ;]

@topic

Hmmm więcej niż 10k nie powinieneś wyrobić. Tak jak dominompl pisze... zależy od taxera. Jak znajdziesz sobie jakiegoś wizza to możesz dużo sp wbić (może jakiś kolega ma wizza?). Ja robiłem taxi na ongach nukerem 80lvl i wbijałem w 10h koło 14k sp bez ticketów itp.(i to na agbocie =.=)

@down

Hehehe może akurat kolega ma 80lvl wizza? ;d By spełnił twoje wymogi ;p Skoro chcesz taxować 80lvl

Opublikowano

nie nie nie!!!!!! ja chce taxowac 80lvlem inna postac! i chce wiedziec ile dziennie powienienem nabic sp?

Opublikowano

Z tego co sie domyślam to gość ma char 80 i chce nim taxować druga postać. Na -9 i ticketem w 3 godziny ciezko Ci bedzie 10k sp wyfarmic ale napewno ponad 5k

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...