Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niesamowity Event W Ca Na

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To prawdopodobnie najlepszy event wszechczasów. Zaczął się 15 grudnia. To tryb CTF, gdzie są jednak inne dróżyny (nie brawo i alpha) tylko scorpions i spiders. A oto nagrody w tymże oto evencie (w trybie capture the flag).

00AQm-b3c10370-0837-4c87-a672-89886712638c.jpg

caevent.png

Ale oczywiście

Tylko w Ameryce

Czekam na Wasze opinie na temat eventu. Co o nim sądzicie, czy rzeczywiście to najlepszy event, co lepsze- EU czy NA.

Opublikowano

WoWW to jest super ;)) + dla ciebie ze poinformowalees

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

zastanawia mnie tylko czemu to nie jest w Serwery Zagraniczne ... Wy jako zespół moderacyjny powinniście dbać o to aby wszystkie poddziały żyły, a nie wszystko dajecie do głównego działu... w taki sposób pozbyliśmy się już General Discussions.

a event fajny.

Opublikowano

zastanawia mnie tylko czemu to nie jest w Serwery Zagraniczne ... Wy jako zespół moderacyjny powinniście dbać o to aby wszystkie poddziały żyły, a nie wszystko dajecie do głównego działu... w taki sposób pozbyliśmy się już General Discussions.

a event fajny.

No ok, ale zauważ jak mało osób siedzi w CA serwy zagraniczne. Euforia przejdzie, temat zostanie przeniesiony. Tak samo jest z poradnikami. Chwile są na głównej, potem w poddziale. W "serwerach zagranicznych'' nikt by tego nie zobaczył. A tak kilku userów zajrzy, napisze posta, sprawa ucichnie i przeniesienie ;).

@lenart

Ok rozumiem, jesteś na mpc dłużej, dłużej kidModowałeś i modowałeś, lepiej znasz forum. Jednak będe bronił swojego zdania, bo tamte subfora nie wymagają tylko inicjatywy teamu. Bo to usersi muszą tam wchodzic, zakładac tematy itp. Jak wspomniałem będę bronił swojego zdania, pomimo,że twoje też wydaje się sensowne.

Opublikowano

no i właśnie o to chodzi, że jak tematy są już wyczerpane to wtedy dopiero lecą do działu i nikt tam nie wchodzi bo wiedzą o tym, co jest w temacie. A nawet jeśli ktoś kto nie był tam ani razu zaraz napisze temat w dziale głównym z pytaniem jak grać na CA US bo zobaczył ten temat...

Ale róbcie co chcecie, to wasz dział i Wy w nim rządzicie.

@up.

no spoko, ja nie mam nic przeciwko, ale jak user widzi że nawet team nie przestrzega tego żeby tematy pisać w działach im przeznaczonym, to dlaczego zwykły user ma to robić.

Specjalista
Opublikowano

to na EU będzie za jakieś 5 lat :D

@edit: reputacja mi zwisa :) dawaj minusów do woli!

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

http://img507.imageshack.us/img507/3356/23580299.png

widzialem jak gosciu mial wczoraj taka flage. na cw wszedl do mojego roma i pisalo tak samo jak tu ciekawe jak go spotkam to to dodam tu

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

d(-_-)b

http://i39.tinypic.com/j64nec.jpg

Opublikowano

http://img507.imageshack.us/img507/3356/23580299.png

widzialem jak gosciu mial wczoraj taka flage. na cw wszedl do mojego roma i pisalo tak samo jak tu ciekawe jak go spotkam to to dodam tu

Taa, trzech najlepszych w grze (Endynem, Burhunter 1 i scentiic) też takie mają. Pradopodobnie można zmienic flagę na takę używając County Code change (oczywiście, za nx).

Opublikowano

no evencik niczego sobie szkoda ze na eu tego nie bedzie no ale coz

mowi sie trudno i zyje sie dalej

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

no evencik niczego sobie szkoda ze na eu tego nie bedzie no ale coz

mowi sie trudno i zyje sie dalej

Ta prawda .

Również i my nie mamy takich złych eventów .

A szczególnie ten co aktualnie jest .

22 odbierzemy sobie tylko nagrody ; ]

9368_gold.png

Opublikowano

nie fajnie -_- ale tylko czekać na naszego eventa :DDD

@offtop

yea, MPC Member - 450 postów :P i pół godziny temu unban :P

shoob.png

Opublikowano

event bardzo ciekawy potwierdzam chciałem grac na NA poprzez zmianę ip ale niestety straszne lagi, może jakiś admin CA EU weźmie się w garść i da chociaż polowe tego eventu ;p

+ - oto jest pytanie

Opublikowano

Pro Event na Eu tego się nie spodziewam chyba że za 20 lat więc ide chyba na Us

Jeśli pomogłem daj +

~Śmierć to nasze przeznaczenie~

Liczy się to co aktualnie masz.... czyli niewiele.

mc1997.png

Signature by GalactiX.

Opublikowano

hehe event fajny ;] ale pomyślcie jakbyście grali w 8 w 1 drużynie to all by leciało na flagę i trudniej było by ja przynieść xD chciałbym to widzieć jak all leci na flagę haha ;D

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

hehe event fajny ;] ale pomyślcie jakbyście grali w 8 w 1 drużynie to all by leciało na flagę i trudniej było by ja przynieść xD chciałbym to widzieć jak all leci na flagę haha ;D

Właśnie na tym polega skill. Nawet gdyby, to połowa by zginęła. I nikt nie jest taki tępy, żeby w ośmiu leciec na flage. :D

Opublikowano

Eh, kolejne potknięcie się zarządu tego działu. Combat Arms NA to raczej server zagraniczny, tak?? Nawet jak nikt tam nie zagląda to właśnie przez to że najpierw zaśmiecacie główny dział, a dopiero cały syf wywalacie do pod działów . Jestem ciekaw czy Kokosz był tu ostatnio. Brakuje mi Lenarta, jak On rządził był porządek. Jak rządzi Enzil to nawet KidModeratorzy nie przestrzegają regulaminu. No tylko Omek jest jedynym, który go przestrzega. Trzeba chyba napisać do GM....

down\/\/\/

Nie przez Lenarta mam takie zdanie. Kiedy byłes w zakładce poradniki?? Widzisz jakie są tam śmieci?? Półtora strony to tematy podpięte. Dlaczego?? Żeby nie zaginęły w spamie tematów podpiętych ?? Heh? Ogarniecie się wreszcie ?? Ten dział to jeden wielki spam. Nie potraficie ogarnąć w 3 osoby tego działu. Zaraz przyjdzie taki Ketchup i zrobi wam tu 20 tematów z obarazmi GM-a. I co zrobicie?? W ciągu 2h będziecie to robić. Nie długo to główny dział będzie pokryty całą stroną tematów podpiętych. Dlaczego?? Bo Wy uznacie że to jest potrzebne. Wystarczy zrobić jeden temat typu: "Zbiór poradników, MOODING" i już macie spam załatwiony. Tematy o serverach zagranicznych powinny znajdować się w tamtym dziale, zeby i tam tętniło życie. Temat o Moodingu w głównym dziale?? Oczywiście że tak bo wam się to podoba, ale początkujący chcąc znaleźć temat jak zrobić Chamsa/Wallhacka wejdzie w dział Modowanie. Powinniście mieć osobny pod dział do bugów żeby ograniczyć spam o bugach. Wczoraj wszedłem na MPC i oczywiście w waszym dziale pełno spamu o bugach na Desert Fox. Taki sam syf był w dziale Metina, ale ogarnięto go. Co lepsze ogarnęła go 1 osoba, a wy w 3 nie dajecie rady. Kiedyś wchodziło się na MPC i aż miło było patrzeć, teraz to aż żał spoglądać na to.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

KidModeratorzy nie przestrzegają regulaminu.

Umh, you sure? Ogarnij pkt. 22. W dodatku, gdyby nie Lenart nie miał byś wyrobionej opinii na ten temat.

Więc skończ wreszcie, Admina nie dostaniesz za wypominanie pracy innym. Do końca forum nie będzie przecież zasad ustanowionych przez Lenarta. Regulamin zrobił Enzil i trzeba się do niego stosowac. Szkoda,że jeszcze tego nie ogarnąłeś.

Opublikowano

Eh, kolejne potknięcie się zarządu tego działu. Combat Arms NA to raczej server zagraniczny, tak?? Nawet jak nikt tam nie zagląda to właśnie przez to że najpierw zaśmiecacie główny dział, a dopiero cały syf wywalacie do pod działów . Jestem ciekaw czy Kokosz był tu ostatnio. Brakuje mi Lenarta, jak On rządził był porządek. Jak rządzi Enzil to nawet KidModeratorzy nie przestrzegają regulaminu. No tylko Omek jest jedynym, który go przestrzega. Trzeba chyba napisać do GM....

Co do kidmodowania i Modowania wszyscy przestrzegamy regulaminu .

Zobacz np Zavettiego czy Enzila

Zawsze was upominają i przekieruje do rega .

Ja również to robię więc nie wiem w czym problem .

9368_gold.png

Opublikowano

Koniec tematu, proszę wypowiadać się tylko o informacjach od Zavettiego.

Każdy kolejny post który w jakikolwiek sposób będzie odbiegał od głównego posta będzie nagradzany warnem.

Dziękuje, do widzenia.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Żal...;/

I tak nexon nam czegoś takiego nie da bo mu szkoda nx-ów ;/

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Żal...;/

I tak nexon nam czegoś takiego nie da bo mu szkoda nx-ów ;/

Nexonowi nie szkoda nx, mogą wytworzyc nieograniczoną ilośc NX.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...