Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] MałY Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem tzn kiedy wchodze na swojej postaci na serwer to po paru sekundach dostaje kicka by PB ale jak zmienie postac na inna to mnie nie wyrzuca a i WAZNE: jakies 3 tyg temu uzywalem cheata na tym charze co mnie wywala wiec to mozliwe zebym dostal bana na postac ?

Opublikowano

A masz jakiś komunikat ogólnie.? Jak nie masz to masz jakiś błąd z PB najlepiej zaktualizować a jak mas "Gulid Ban .... " to jest ban na postać na perma ;p

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@Up

to chyba jasne, że ma komunikat... czy kiedy Cię wywala z serwera to nic ci nie pisze? np. You were kicked by PunkBuster (22) albo coś w tym stylu.

@topic

a na chacie nie musi nic pisać, kiedy cię wywala. Bez względu na to czy masz czy nie masz Guid Bana.

ale ja stawiam, że jednak go masz ;D

Opublikowano

Też dostałem bana na moją najlepszą postać mimo że na niej nie używałem hacków tylko na innej ale na tym samym koncie i 100 zł poszło się że tak powiem jebać :D

Opublikowano

Zgadzam się z PRO KIKI JUNIOR, nie wydaje mi się, żeby dawali UB za 50$, bo jak czitowałeś i oddadzą ci konto to możesz dalej czitować...

JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA!

Opublikowano

Haa , wiesz jest to dla nich łatwy pieniądz taki koleś da im 50$ w łape i hey'a jeden cheter więcej co tam.. Tak będą cziterzy i tak :] , nie robi to im różnicy a mogą na tym zarobić..

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Dobra racja . Pan uzyskał wystarczająco odp. i nikt z nas nic nie poradzi na to więc temat do zamknięcia

1390144171-U592769.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...