Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl}Easymetin2 Darmowy W Świeta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tu nie widze 3 dni ja tu widze 2

fakt ale jak wejdziesz na strone co podał założyciel tematu to pisze ze 3 dni:D

80533084215300526568.png
Opublikowano

no fajnie tylko ja mam coś chyba zbugowane lub coś w tym stylu ponieważ jest 25 grudnia godzina 21:39 i włanczam bota z ciekawości czy będzie działał a tu pisze korzystasz z bezpłatnego coś tam coś tam jak było 23 ,24 i 25 do12 to samo mi pisze ale pisze 3700minut z hakiem nie wiem czy dodali nową promocje czy ja mam kalendarz źle ustawiony ale wczoraj 25 o godzinie 8:55 pisało ze mam chyba 400 ileś minut nie pamiętam szczegółowo coś sie dzieje może dalej dali darmowe albo ja jestem debilem i źle widze :) prosze o szybką odp bo coś mi tu nie paś C(:

za wyjaśnienie tej sprawy dam + nie szukałem nic po google więc jestem zielony ale to co on tu pisze ze 25 o godzinie 12 sie koczniczy to coś mi nie halo ...

Więc chyba EM2 dało nam te dni darmowe albo coś sie stało :D ale puki jest to korzystajmy :)

Opublikowano

Wie ktoś może czy EM2 każdy ma darmmowe do wykorzystania swojego czasu(tam pisze jak włączasz EM2 ile Ci zostało ) czy staje się on dla wszystkich płatny po 26.12.2010 r ?

ZBIERAM + i -

Łyso Ci ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...