Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie, prosba, sam niewiem

XXXSefanXXX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie. Czy da sie zrobic cos w stylu zmiany dzwieku kucania. Chodzi mi o to zebym slyszal ludzi ktorzy chodza kucajac. I otoz zaczyna sie moja prosba czy moglby ktos zrobic inny dzwiek, jak sie da kucania(wiem ze dzwieku niema). Jak jest to mozliwe to prosze od odp.

EDIT :

Jakby sie nie da, to czy da sie zmienic dzwiek krokow na bardziej slyszalny ;]??

Black Moda mialem i on podmienia dzwieki broni, zmienia flagi. Dzwiek chodzenia w black mod sie raczej nie zmienia. Na 90% ze sie nie zmienia

@2x Down : Znalazlem ten dzwiek a raczej caly folder dzwiekow. A oto sciezka : \Warrock\Sound\Player\FootStep

hghght.png

Opublikowano

Co do kucania to raczej nie możliwe. Pomyśl logicznie. Nie ma dźwięku w oryginalnym warrocku, to nie da się go dodać.

Co do zmienienia dźwięku kroków to nie wiem. Ale myślę że gdybyś znalazł w foldeże warrocka dźwięk chodzenia. To może byc tylko podmienił plik na inny. Lecz może się myle.

Czego nie lubię ? Spamowania...

Jeżeli macie ciekawe propozycje odnoście serwera na którym trzeba się pomęczyć z eq i expem ale yang leci ok. To pisać, chętnie wbije.

• Dodaj nową pozycję...