Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Prywatny Serwer Ogame Universe69 (Na Silniku Xnovy)

DarkLee39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NOWY ADRES : TUTAJ

Chciałbym polecić prywatny serwer ogame Universe 69 stoi on od 17/12/2010 16:11:43

Polecam go ponieważ jest to nowiusieńki serwer i łatwo zostać top 1

Administracja jest według mnie miła i nie banuje za byle co (a jesli zbanuje latwo wyprosic unbana)

kontakt z administracja: [email protected] (email HA)

@EDIT 6

Jest to na daną chwile jeden z najszybszych polskich serwerów prywatnych ogame!

Raty serwera:

@EDIT 4

Gra x 3000

Flota x 500 (za szybko by latała)

Surowce x 3000

Kolejka 100000 (Nowość zwiększone z 1000 do 100.000!)

Planety: 10000 pól (mam nadzieję że wystarczy:D)

Kolejka budowania powiększona do: 15

Magazyny na 0 poziomie : 15.000.000 k miejsca na surowce!

Adres: http://universe69.cyf.pl/ (aktualnie został wprowadzony ANTY-BOT 0.1, aby wejsć na stronę gry należy wybrać z 3 przycisków przycisk na którym pisze Universe69 ew. mozna wbic na ten adres:D :http://universe69.boo.pl/login.php)

Forum: Na stronie gry (http://universe69.cyf.pl/) w zakładce ''Forum''

(z tego co wiem serwer nie padnie, mozliwe jedynie ze jesli stanie sie popularny zostanie przeniesiony na lepszy hosting)

Jak widziałem w dniu zalozenia serwera nie zaistniały zadne zmiany graficzne ale moze to i dobrze:D

Podstawowy przyrost surowca: Metal | - 150

Podstawowy przyrost surowca: Kryształ | - 150

Podstawowy przyrost surowca: Deuter | - 150

Podstawowy przyrost surowca: Energia | - 150

PS.Rekrutacja na Moderatorów jest -> OPEN

@EDIT

INFO Z OSTATNIEJ CHWILI SERWER JEST W WERSJI BETA DO 1.1.2011r.

WSZELKIE PROBLEMY POWINNY BYC DO TEGO CZASU ROZWIAZANE!

Serdecznie polecam i pozdrawiam jego administracje.

@EDIT 2

Została przyznana pierwsza nagroda za zostanie top 1 (1000000000 deuteru) serdecznie zapraszamy do rejestracji!!!

Top 10:

1293193094-U281913.jpg

UWAGA! TOPKA NIE JEST ZMIENIANA Z DNIA NA DZIEN I MOŻE NIEPRZEDSTAWIAC SYTUACJI PANUJACEJ NA SERWERZE!

@EDIT 3

Szybkość gry zwiększony do 3000

7f754fbd.gif

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę.

Admin Cienia
Opublikowano

A spojrzę jak to wygląda. :)

Pograłem chwile, konto aktywowałem i już drugi raz nie dało się zalogować z powodu "błędne hasło" epic fail.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Minusy:

Limit budowania floty i obrony

Darmowy dedyk przez co serw szybko padnie

Plusy:

Przyjemnie sie gra

Zadnych problemow/bugow nie mialem narazie: )

Polecam

Aktualnie Mu Online...

Od czasu do czasu jakiś priv metek;)

Opublikowano

serwer jest płatny,

kolejny bug to, że nie mogę grabić surowców :/ surowce atakowanej planety ubywaja ale nie dodaja sie do moich :/

Opublikowano

Bardzo fajny server! ;)

Polecam!

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Niestety jest kilka bugów które przeszkadzają w grze i ta cholerna kolejka ;D No ale trzeba czekać za Darkiem aż wróci i ponaprawia ;)

238626.jpg]
Opublikowano

Minusy:

Limit budowania floty i obrony -> Zwiększone do 1.000.000 :D (mogę dać więcej proponować:P)

Darmowy dedyk przez co serw szybko padnie -> Uwierz nie padnie:D (przynajmniej tak szybko)

Plusy:

Przyjemnie sie gra

Zadnych problemow/bugow nie mialem narazie: )

Polecam

UWAGA MAX LICZBA PKT TO 1 000 000 000 000 (1 bilion pkt)

U GRACZY KTÓRZY ZDOBYLI WIĘCEJ PKT BĘDZIE WYŚWIETLANA LICZBA PKT OD POCZĄTKU -> 1 000 000 000 000+ = 1PKT :(

(NIE MOGĘ NA TO NIC PORADZIĆ BO TAK JEST ZBUDOWANA XNOVA:()

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę.

Opublikowano

ok a naprawisz żeby mozna było rabować surowce oraz szybkie działa ?

Postaram się, ale mam w planach stronę przenieść na lepszy hosting.

Niepodoba mi się 1 pkt regulaminu boo.pl :(

13. Zabrania się umieszczania na serwerze skryptów powodujących destabilizację pracy serwera, bądź mogących służyć do prób uzyskania nieautoryzowanego dostępu do serwera (rootkity, exploity), służących do wyłudzania danych od innych użytkoników (phishing), lub skrytów gier online (xnova, ugamella, vallheru) powodujących nadmierne obciązenie serwera (katalog qlweb). Konta posiadające takie pliki będą bez ostrzeżenia blokowane bądź usuwane.

W dniu dzisiejszym postaram się go przenieść wraz z bazą danych (konta użytkowników i punktacja oraz sojusze zostanie zachowana :D)

Do czasu przeniesienia nie będę naprawiać błędów.

Opublikowano

Ja również bardzo polecam jednakże jedynymi minusami są:

Kolejka 100k -> Powiększona do 1.000.000

bug ze statystykami -> Udało mi się naprawić :D

Opublikowano

DarkLee39 > Jest pewien problem ;)

Dizzy usunął mi konto bo jedno wcześniej zakladałem ale zły nick był i niedawno "dobre"konto zostało usunięte ;) Co teraz?

Ps Zmień Xnove na nowszą wersje bo na 0.8 są bugi na surowce.

238626.jpg]
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

OFF do odwołania... A szkoda :/

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...