Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawiechy w Silku Pomocy

baleron18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam strasznie mi sie silk wiesza dam najnizsze wymagania i rozdzielczosc 1024:768 i muli ;/ moj komputer to

2x2,2 ICD

2g ramu ddr2

grafika zintergrowana 222mb (grafa jest zintegrowana ale 2gb ramu am ten komp wiec bez przesady)

Prosze o Pomoc

aha a zuzycie sprzetu przy wlaczonej grze to 30% procka i max 50% ramu i to wsio nie wiem czemu tak sie dzieje mam mx 7 wsio sterowniki poinstalowane ;/

Opublikowano

Karty zintegrowane to ogólnie badziewie ale 256/256 powinna wystarczyć (nie wierzę, że masz 222). Spróbuj może jednego silka na jeden rdzeń ustawić. Ja osobiście mam Semprona 2400+, 1,75gb ramu, karte GF7600GS i komp uciągnie 4 silki na full ekranie + low detale.

Admin Cienia
Opublikowano

baleron, spróbuj ustawić większy rozmiar plików stronnicowych. (Pod Windows XP - Właściwości Mój Komputer > Zaawansowane > Wydajność > Ustawienia > Zaawansowane > Pamięć Wirtualna > Zmień > Klikasz na C > Zaznaczasz rozmiar standardowy > Rozmiar początkowy 1900 / Rozmiar maksymalny 3000 > Ok > Zastosuj > Ok > Ok > Uruchom ponownie teraz.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jak ci tak bardzo zalezy na MXie to zainstaluj MX 06 albo jakoms inną wersje kontatybilna z twoim sprzętem

76561198001815076.png
Opublikowano
baleron, spróbuj ustawić większy rozmiar plików stronnicowych. (Pod Windows XP - Właściwości Mój Komputer > Zaawansowane > Wydajność > Ustawienia > Zaawansowane > Pamięć Wirtualna > Zmień > Klikasz na C > Zaznaczasz rozmiar standardowy > Rozmiar początkowy 1900 / Rozmiar maksymalny 3000 > Ok > Zastosuj > Ok > Ok > Uruchom ponownie teraz.

a jakie bedzie zastowowanie tej pamieci wirutalnej w moim przypadku jak mam 1GB+512drr pamięci razem 1512 ??? co mam wpisać w tych dwóch tabelkach Rozmiar początkowyi maxymalny???? tak zeby jak najlepiej silk dzialal patrzac na to ze odpalam ich ponad 3

• Dodaj nową pozycję...