Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ważne Od 0 ;D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar zacząć grać w jakiegoś fajnego MMORPG. Moglibyscie mi wytlumaczyc o co w tej grze chodzi jakie są mozliwosci i wymagania i ogólnie wszystko.

Mozna dorzucic ssy. Gralem w metina, mir3, i jeszcze kilka innych. i czy za free?

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Zobacz sobie postacie jakie są TUTAJ , sory nie wszystkie są bo nie mam czasu :|

No i ogólnie to na YT wejdź i pooglądaj ;)

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

W MuO, jak we wszystkich mmorpg chodzi o zabijanie mobów,levelowanie, zdobywanie eq etc.

Wykonujesz questy, "ewoluując" przy tym postać, chodzisz na eventy których jest nawet niemała liczba, w zależności od sezonu.

W grze jest możliwość zdobycia mounta (Fenrir - którego są 4 rodzaje, niebieski, czerwony,czarny i złoty), Konia który jest wyłącznie dla DL'a, oraz Urinii czyli tak zwanego kurczaka. Możesz także wzbogacić swoją postać o skrzydła (wingi). DL i RF mają peleryny (cape).

Postaci jest 7 wraz z Rage Fighterem z ostatniego sezonu.

Dark Knight [DK] Woj posługujący się broniami 2x1h,2h,1h+Shield., Dark Wizard [DW] Magus używający Staffów 1h+Shield, albo 2h, Elf Ma kuszę i łuki, Summoner staffy wyłącznie dla niego przeznaczone, Dark Lord [DL] ma swoje sceptery, MG (połączenie DK z DW) bronie 2h, a Rage Fighter (typowy berserker) rękawice.

I global i privy są za free, owszem możesz wywalać kasę w błoto żeby zdobyć lepsze eq,lub jakieś bonusy z WSu,ale imo to bez sensu.

Opublikowano

Dobra lecą plusy

1.Co dają questy? duzo expa za nie idzie?

2.eventy są zroznicowane dla niskich poziomów tez?

3.mount??

4.kto to jest DL, RF i Urinii i skrzydła

5.Jaka postać najlepsza jest?

6.Jak szybko sie expi?

7.Czy drogie są rzeczy?

8.I jakie sa wymagania sprzętowe?

9. o tam mozna miec 150lvl? ;o czemu tam max maja 155? a tu na forum widzialem jakis quest na 150? ile sie taki bije?????

10. i gdzie najlepiej grac? muonline.webnez czy cos takiego?

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

1.Questy robisz po to, żebyś mógł nosić nowy ekwipunek ;)

2.też

3.zwierzątko :D

4.Dark Lord, Rage Fighter, takie zwierzątko też, skrzydła <-- zakładasz żeby szybciej się poruszać , szpan :D

5.to zależy do czego :X

6.global / priv to zależy

7.zależy dla jakiej klasy, dla dk/bk drogie bo jest na nie duże zapotrzebowanie ;x

8.nie wiem xP

9.max lvl 400, no i troszkę się go bije ;)

10.na globalu według mnie jest ciężki start bardziej privka się opłaca, www.zhypermu.com super priv :D

@edit

Wymagania zalecane :)

OS - Windows XP (na viscie mi śmiga ;) )

CPU - Pentium 4 – 2.0 Ghz or higher

RAM - 1 GB or higher

Video Card - 3D graphics processor

Video Card RAM - 128 MB or higher

Driver - DirectX 9.0c or higher

mam nadzieje, że wszystko jest ;)

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

Wszystko masz w na pm ;)

lolzor.gif

Opublikowano

1.Są questy dające expa, ale to jedynia na globalu i bardziej hajtowych privach, ale za dużo expa to nie ma za nie.

2. Wszystko zależy od twojego wyposażenia i rozdania statów. Jeśli się utrzymasz i nie padniesz, oraz będziesz miał wystarczającego dmg, to i na niższym lvlu zrobisz event. Zazwyczaj są kilka poziomów eventów, każdy z nich jest cięższy od poprzedniego,ale wymaga większego lvla by wejść.

3. Zwierzak, na którym możesz się poruszać.

4. DL - Dark Lord, postać którą możesz stworzyć gdy inna postacią osiągniesz wymagany lvl. RF - Rare Fighter, postać w najnowszym sezonie.

5. Postacie są zbalansowane.

6. Global strasznie wolno, privy, to zależy od expa, czy są spoty, jeśli są to po ile mobów. Na niektórych privach możesz wbić resa np w 10 minut [Res - 400lv]

7. Zależy dla kogo, jaki server et cetera.

8. Kolega @up podał.

9. Max 400lv, widziałem server na którym był max 450, mu of heroine czy coś takiego ;d ale maxymalny głównie zależy od zachcianek osób które tworzyły server.

10. Global jeżeli jesteś cierpliwy, privy głównie dla zabawy i zapoznania się z grą.