Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przepustki Do V2 Oraz Groty.

PoveRx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy przepustki do v2 bedzie mozna zdobyc w grze czy tylko is ;/ ? Oraz czy quest na krwisty kamien bedzie taki jak na pl i co 24h do wykonania od 75 lvl?

nie regulaminowa sygnatura.

Opublikowano

za 1,22zl masz 10 przepustek do v2 a do groty to niewiem :>

ale to chyba faajnie ze tak tanio ;p

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Mówili ,że rozważają opcje dodania przepustek do nagrody z misji and w is mozna kupic przepustke na stale za 120sm jak dobrze pamietam.

Napewno od innych graczy. A mogli by rowniez wprowadzic jej drop z metkow od 50lv +

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Grając na globalu przy wykupionym exp ringu z IS nie trzeba było przepustek do v2, moje pytanie. Czy tu będzie tak samo?

Opublikowano

I co jeszcze... zrobili misje na przepustke choć nie musieli a wy odrazu co 10lvli misja na 5 przepustek? Do tego loot itemow z is z metków, ale co tam dalej wam mało

to jest serwer Hard i zauważcie jak tani jest sms shop w porównaniu z serwerami easy zbroje huang czy bronie na 75 za 40zl sms... Serwer jest dobry taki jaki jest i niech tak zostanie!

C Z E K A M

N A

S

2 6

Opublikowano

Ja bym proponowal dodac questa powiedzmy na 50 lvl bo nie wiem na ktory dodaliscie przepustke, zeby byl srednio trudny dalo sie go wykonywac kilka razy dziennie i za niego wlasnie byla przepustka. Co o tym sadzicie?

nie regulaminowa sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...