Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mega Starcie Famas Czy Mp7A1 ?!

Hacker77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaka wedlug was bron jest lepsza ? :] bo zamierzam wbic 16 lv i kupywac jedna z nich :D Licze na odpowiedzi ;]

FAMAS .vs. MP7A1

!!! MEGA STARCIE !!!!

1dy6mu.jpg
Opublikowano

kolejny noob

są od tego tematy.

1.Nie rób dwóch tematów.

2.Jak już to nie w pomocy technicznej

3.To nie jest mega starcie bo to bys Ty porównywał te bronie a ty sie pytasz o nie bezsensownie

4.Niech zgadnę-masz 10 lat

5.Nie porównuje się broni na inne postacie.

6.Masz premium?

7.Stawiam na MP7A1 :)

placki

[/snapback]Masz jakiś problem z komputerem ?

napisz chętnie Ci pomogę :)

GG : 964688

pomocy

http://www.mpcforum.pl/topic/272286-pytanie-cookies/

O fak ! Maniek został globalem ! chyba przestane pisac posty !

Opublikowano

MP7A1. Bronie jak dla mnie są porównywalne a MP7 fajniej się gra.

Do tego jeszcze MP7 jest na medyka więc masz możliwość leczenia się : )

@UP

Może chce za g1?

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Za g1? To po jakiego grzyba chce najpierw wbic 16 lvl?

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Bo ja wiem : D Ale mam nadzieję, że przynajmniej sprawdził te bronie w IS i wie, że MP7 na 21.

Bo jak nie to wątpię by wogóle miał prem :D

1373662483-U83583.png

Opublikowano

hehe dzieki za wypowiedzi kurde niegralem w warrocka 4 lata a zostawilem konto z 25 lv to raczej sie znalem ale niesadzilem ze mp7a1 na 21 ;d Dzieki po plusie macie :D

1dy6mu.jpg
Opublikowano

Po co piszecie takie temat piszę do admina o dawanie warna za takie głupie tematy bo to bez sensowne,ja np mam skilla na k1 i jadę wszystkich z famasami premium bez premium nie ma lepszych broni poprostu nie masz skilla karzdy uwarza swoją ulubioną broń za lepsza dla innych nawet k2 jest dobre nie masz skila nie potrafisz grać i tyle

ProcekAMD ma racje i wy musicie dawać już mu minusy tak jak on powiedział 5.Nie porównuje się broni na inne postacie

634534203295449218.png
Opublikowano

Zdecydowanie lepszą bronią jest mp7a1 . Na dodatek możesz się się leczyć medykiem lub stawiać flashe inżynierem. Famasa kup tylko wtedy gdy masz wykupiony 5 slot , a na nim m249 bądz m60, ponieważ famas szybko się kończy i czasem nie zdązysz przeładować.Ja osobiście mam mp7a1 gold na 8 slocie i mp7a1 na 3 i jestem bardzo zadowolony ;).

Opublikowano

Co Wy z tym famas nub itp? Dla mnie tylko AW50F do tego sie zalicza... To nie famas sciaga na hita -.-'

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

ja uwazam ze famas lepszy .. gralem mp7 z tydzien i mi sie znudzilo pozniej kupilem famasa i mi sie nie znudzil :) wiec wedlug mnie famas.. ale i tak wole k1 :D

Opublikowano

ProcekAMD po co tak ostro na niego jedziesz ? może zaczyna grac w warrocka i sie pyta co lepsze zeby nie zmarnowac kasy ktora wyda np. na kredyty.Potem mówisz ze bezsensowny temat ? to od czego jest forum, mi sie wydaje ze od tego zeby sie innych poradzić , powiedziec z czym ma sie problem itp. To moje zdanie na ten temat... Zapewne ktos bedzie chcial mnie krytykowac ,lecz nie przejmuje sie tym :)) Pozdrawiam wszystkich ! ;D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...