Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma ktos wolny czas i mogl by mi napisac prosty program

server wlaczam to u siebie i mam 1 przycisk ok czy wylacz

client daje to siostrze i gdy to kliknie minimalizuje sie i gdy ja klikne ok na servie ok to jej sie pc wylacza

siec jest wifi :P

thx z gory

Opublikowano

Wejdź Sobie start -> uruchom -> wpisz "cmd" jak pojawi się konsola wpisz shutdown, wyskoczą wszystkie argumenty dla danej funkcji.

www.gamehacking.pl

sygnaturka.png

Opublikowano

Jeżeli dalej Cię to interesi to mogę napisać, nawet za darmo (niewiarygodne), bo ostatnio nie mam co robić.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Gość już chyba nie wpada na forum, bo nikt mu nie pomógł. Trudno.

W autoit bym tego nie robił, bo to chyba język skryptowy. Najlepiej w c/c++, a ostatecznie w delphi/visual basic/c#.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

• Dodaj nową pozycję...