Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małe Przerobienie Bota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chodzi mi o przerobienie bota travian manager a dokładniej o to aby na samym początku nie sprawdzał loginu itp. bo niestety licencja co mam nie obejmuje 2 serwera... a nie jest ona wcale taka tania;/. Podobno to jest bardzo podobne do tego jak sie robi cracka do gry. Bot działa tak że wpisujemy login hasło wybieramy serwer i klik start on sie łączy i w tym momencie sprawdza że na ten nick licencja na dany server nie jest wykupiona i chodzi o to aby to ominąć jakoś. Z gory thx za pomoc

link do bota:

http://www.tmbot.net/

zepek.png

PO CZYM ROZPOZNAC POLAKA NA PRIVIE? ZOBACZ:)

pliks.png

Opublikowano

jak widać nikt tego jeszcze nie ominą bo nie ma bota w wersji 3 działającego bez połączenia z serwerem bota , widocznie do działania potzrebne jest stałe połączenie z tym serwerem a wyłączenie go wyłącza bota

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jak widać nikt tego jeszcze nie ominą bo nie ma bota w wersji 3 działającego bez połączenia z serwerem bota , widocznie do działania potzrebne jest stałe połączenie z tym serwerem a wyłączenie go wyłącza bota

I myślisz, ze bot po każdym wysłanym pakiecie do serwera sprawdza czy licencja jest aktualna?

Opublikowano

Ja się za bardzo nie znam dlatego o to prosze ale mam pytanie. Czy nie dało by rady aby tak zrobić bota aby się łączył z plikami na moim kompie i widział je jako pliki serwerowe ??

zepek.png

pliks.png

Opublikowano

ależ oczywiście, musiał byś mieć dokładną kopie serwera bota

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

a nie da rady zrobić jakoś wzorca serwera na podstawie plików które już mamy ?

zepek.png

pliks.png

Opublikowano

"Java Code -> Obfuscated Java Code -> Tmbot Online Licensing System -> Compiled to Native through NativeJ/Exe4j -> Native Compiler Protector + Other Detectors" - Salar ( twórca cracków do poprzednich TMbotów )

Wielu już na tym poległo, raczej poszukaj innego bota do traviana, może TravianTray

Crafty oferta nadal aktualna xD ?

Opublikowano

właśnie tu jest pewien problem bo on nie zawsze mi działa ;/ znasz może jakiegoś innego bota jeszcze ??

zepek.png

pliks.png

Opublikowano

hej jezeli to gra w html to idz do działu autoit w tym języku boty do gier via www są niezwykle proste jak jestes ogar to po tygodniu sam napiszes jak ześ leń to za 20 zl każdy ci napisze

Opublikowano

No w autoit to ja sam sobie umiem takiego klikera napisac ale to troche słabe jest bo jak ktoś sobie usunie wioske to ciężko jest ogarnać to ;/

zepek.png

pliks.png

Opublikowano

są tacy co to zrobią i nawet bez włączania przeglądarki będzie działać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tego z pewnością nie da się ominąć. Ponieważ dane o licencji są (gdzieś), a nie na komputerze. A na serwerach gry nie da się nic modyfikować (przynajmniej tym programem xD)

fe1cf0dafa02aa74.jpg
Opublikowano

"Java Code -> Obfuscated Java Code -> Tmbot Online Licensing System -> Compiled to Native through NativeJ/Exe4j -> Native Compiler Protector + Other Detectors" - Salar ( twórca cracków do poprzednich TMbotów )

Wielu już na tym poległo, raczej poszukaj innego bota do traviana, może TravianTray

Zamiast grzebać w kodzie (obfuscated) można popatrzeć na przechwycone pakiety, może nie będą mocno szyfrowane i da się znaleźć jakąś regularność.

pierdut.pl/pytanie-27-oddam_konto_do_metina_za_darmo

Opublikowano

tego akurat nie zrobisz bo jest mocno szyfrowany , a cracka czy patchów na najnowsze wersje bota jak nie było tak nie ma cały czas , czyli sprawia troche problemów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...