Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co Do Clienta Metina 2008R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie. mam do was kolejne pytanie, a dokladnie takie gdyz chcialem zrobic serwer " z prawdziwego zdarzenia" a dokaldnie clienta gdyz chcialem sie dowiedziec kilka rzeczy a dokladnie:

1. jak dodac: mapke z zoombie potwory zoombie i to by bylo je widac na metinie z 2008r. czy to wgl mozliwe?

2. jak dodac epickie rzeczy typu kolczyki dajace 300 deffa bronie np miecz elfa czy zbroje. taki problem jak wyzej jak je dodac by bylo je takze widac

3. jak odbugowac mapki z metka 2008r < by mnie spokojnie przenosilo bez bugowania postaci>

4. jak dodac nowe wierzchowce < takze by je bylo widac bez problemow>

5. jak zmienic nazwe serwera < pod minimapka oraz przy logowaniu>

PS. dodam ze szukam tych sposobow gdyz chcialem zachowac "podstawowego" metina z dodatkami na wlasny serwer. pisze do was gdyz widze ze na mpcforum jest bardzo duzo bardzo doswiadczonych graczy. chcialem zrobic serwer by ktos mial okazje zagrac na "zwyklym" lecz lepszym metinie. bardzo was prosze o pomoc.

pisze takze dla tego ze chce zrobic albo chociaz spróbować zrobic wlaadsny client gdyz dla mnie zbyteczne są np. dodatki wizualne. pozdrawiam i prosze o pomoc rozdaje + chyba ze ktos woli - to od waszego uznania byle by napisac kto co chce.

JA ZBIERAM -!

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

No to tak .

1. Mapka zombi możliwa tylko musisz wybrać sobie jaka to ma być ;P . Potwory sa na forum opcja szukaj nie boli .

2. Epickie możliwe wgrywasz do MySQL i tam ustawiasz ile defa tak samo w item_proto clientowym . Bronie sa forum up .

3. Mianowicie ? . Mapka musi być dodana na serwa i clienta . Wiekszość mapek jest już w cliencie ale na serwie nie ;P

4. Tut jest na forum zakładka szukaj nie boli .

5. Folder root plik serverinfo.py ;)