Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Screen]Moja Ninja Na Pandora

MowMiJakChcesz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciał bym pokazać wam moją ninję na PandoraMT2, postać może wydawać się słaba, ale kosi w PvP;]. Postacią gram z Kolegą, razem wbyliśmy lvl i ja robiłem eq!

Screeny!

post-222658-0-12664600-1292594876_thumb.jpg

post-222658-0-11043900-1292594584_thumb.jpg

post-222658-0-65290500-1292594623_thumb.jpg

post-222658-0-08543100-1292594663_thumb.jpg

post-222658-0-48857000-1292594690_thumb.jpg

post-222658-0-33998100-1292594732_thumb.jpg

post-222658-0-76521800-1292594778_thumb.jpg

post-222658-0-63454600-1292594836_thumb.jpg

Myśle że się podobało licze na +, jeżeli chcesz dać - to prosze lepiej nie dawaj.

post-222658-0-88594400-1292594919_thumb.jpg

2n87xgl.jpg

: )

Opublikowano

Czy ja ją oddaje^^? Ogarnij się.. Jak bonów nie umiem rozdawać, to czemu na kilku serwerach(Dedykochwanych) Miałem rekordy^^... Ta postać robiona z nudów;s

UP wiedziałem, że jesteś dzieckiem Ne_Oo bo to pewnie, ty mi dałeś minusa. Pzdr BoCie

2n87xgl.jpg

Opublikowano

Kur** mówiłem postać robiona z nudów! Czy to tak trudno zrozumieć? Gram tam dopiero 3dni, więc idź się schowaj, i ty zrób "Pro ninje" na pandorze

@Edit sryy za duble posta, ale mnie wkurwili

2n87xgl.jpg

Opublikowano

ninja dobra :]

aczkolwiek pandora to dosc latwy serwer :D

mialem tam ninje 106 lvl tez daggerka :D

eq oddalem wczoraj postac zreszta tez (Tysiekk nick)

90k z zasadzki moj rekord byl tam :]

dam +

Opublikowano

Kur** mówiłem postać robiona z nudów! Czy to tak trudno zrozumieć? Gram tam dopiero 3dni, więc idź się schowaj, i ty zrób "Pro ninje" na pandorze

@Edit sryy za duble posta, ale mnie wkurwili

Wstawiles tutaj te screeny, aby ludzie je krytykowali tak ? a gdy ktos powie cos zlego na ta postac od razu jedziesz po nim jak po dziwce, wiec ogar chlopczyku ;*

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

JAPIERDOLE... ALE NA MPC SĄ No_Obki widać to.. Miałem wczoraj 40+, a dziś juz 0. To świadczy tylko o was, że jesteście No_Obami

Sryy za Duble posta, ale te nobki juz mnie kurwa wkurwiają.

MOD Prosze o usunięcie tematu, ponieważ za dużo No_Obków tu zagląda.

2n87xgl.jpg

Opublikowano

Co tu dużo pisać. Postać szału nie robi, bony do bani a ty nazywasz 90% odpowiadających noobami. Skoro postać robiona na faze to czemu chwalisz się nią na mpc?

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." Albert Einstein

Nie ma co się rozpisywać pomogłem?? daj „+

Opublikowano

"Myśle że się podobało licze na +, jeżeli chcesz dać - to prosze lepiej nie dawaj." o co z tym chodzi? nizej piszesz zeby dawac +

Opublikowano

Nie no kox , pewnie w pvp chmurka i leży rywal xD.

Zmień Bony w hełmie niech wejdzie też 15 na magie.

Wesołych Świąt:)

Piszę poprawnie po Polsku.

Jeśli pomogłem daj - ; d

Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp.

Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 )

Opublikowano

Na ninji inteligencja ? Porażka ;p

Grasz tam 3 dni? Ładnie musisz grać, 24/7 ?

Poza tym minusów pewnie nie dostałeś za słabe bony ale za swoją kulturę :P

Opublikowano

Krytykujesz innych a sam zachowujesz sie jak dziecko , nie potrafisz znieść krytyki i piszesz jak 7 letni dzieciak . Co cię tak te minusy obchodzą , mi możecie dawać mnie to wali . Nic za nie masz . Co do ninjy żeby nie było spamu . Bony słabe , mogłeś się postarać bo chyba ją robiłeś pod exp . Bony da sie zrobić lepsze . Jak chcesz to daj mi minusa jak Ci to pomoże .

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

Nie nazywaj mnie "noobem", bo po pierwsze nim nie jestem, a po drugie nie znasz bardziej normalnych określeń niż takich z internetu? ^^, po 3 twa kultura mnie dobiła.

Mam pytanie, a mianowicie po co wstawiać screeny na forum skoro najmniejsze słowo krytyki tak Cię uraża. Nie każdy post musi brzmieć: Słiiit!, pro elo elo post, ależ pro post na pewno koksisz w pvp, lol ale pro sam bym takiego chciał itd. Musisz nauczyć się przyjmować krytykę na klatę, a nie wyzywać od razu innych od cyt. "nobów". Mnie osobiście to nie uraziło, bo olewam bluzgi w moim kierunku, ale kogoś innego mogło by to urazić, więc troche pomyśl.

W ramach zemsty dałem Ci [+] ;>

d0ab09091e28ce9503eb60bd2cc8aca0.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...