Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WRRK V.I.P D3D

Walus002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno pojawił sie na forum ten hack i mam pytanie mi on niedzała i nie wiem dlaczgo wszystko robie według isntrukcji tj: wlanczam haka wlanczam wr

i wr sie pochwili wyłancza (i niewyskakuje mi informacja hack detekt)

@edit down

xp prubowałem juz 7 razy i ciągle to samo ;/

Opublikowano

On jest nie do końca dopracowany i to dlatego tak jak uprzedzał pod tamtym topic-iem pilarix, haczek może fixować

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

nie urzywac tego haka dla walsnego bezpieczenstwa w tym hacku jest robak ktury wjebal mi sie do rejestru przebraszam za slownictwo obawiam sie jednego czy to nie jest jakis keylogger

Opublikowano

jusz tera wiem dokladnie co znajduje sie w tym hacku prosze o zbanowanie urzytkownika ktury wrzucil go poniewsz w tym hacku byl ukryty Spyware cytuje 3. Nie wolno wysyłać na forum programów zawierających w sobie trojany, keyloggery i inne tego typu oprogramowania, mające na celu przechwycenie haseł użytkowników forum.

4. Wysłanie wirusa = ban. a taka obcja byla w tym hacku przez niego ma za przeproszeniem rozpierdol w konpie i jesze jedno przepraszam za spam

Opublikowano

@Up

Ładnie to ująłeś, tylko Twoja polszczyzna pozostawia BARDZO WIELE do życzenia.

Hack działa mi bardzo dobrze jest tylko problem ze Speedem i OPK.

Jednak Pan u góry miał racje jakiś robaczek w tym jest, ale jeden scan kompa i jest czysto.

Opublikowano
jusz tera wiem dokladnie co znajduje sie w tym hacku prosze o zbanowanie urzytkownika ktury wrzucil go poniewsz w tym hacku byl ukryty Spyware cytuje 3. Nie wolno wysyłać na forum programów zawierających w sobie trojany, keyloggery i inne tego typu oprogramowania, mające na celu przechwycenie haseł użytkowników forum.

4. Wysłanie wirusa = ban. a taka obcja byla w tym hacku przez niego ma za przeproszeniem rozpierdol w konpie i jesze jedno przepraszam za spam

Wiesz co?Najbardzie niepasuje mi twoje pisanie .Wyrazy które nie umiesz pisać to-urzytkownika ktury wrzucil,poniewsz,konpie ,jusz tera,ktury.Wiesz co to edit?

POWRÓCIŁEM NA FORUM!!!!!!
Opublikowano

@Up Ty jakoś też nie używasz Edit...

Cheat posiadał wirusa ,bo sprawdziłem go "SPyware Doctor"

Opublikowano

wiecie co ten hak jest walniety nie wiem po kija w dajecie te haki chodzi hak ale kurna z tym wirusem to idz sie schowaj prawie mi kare dali na kompa jesli tego chcecie to bedziecie miec walka bo wirus jest na nim

delete by mount

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...