Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dupe Hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nie proscimy o hacki 2 . Jest podobno DH pod NL2 ale nie ma kodu do rozpakowania .... jak cos to paczka Mr.CyBuch

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

On po to zrobił tą paczkę żeby się dzieci napaliły ;>

Opublikowano

Owned moze i masz racje , ale podobno na jego forum ludzie posiadajacy konto VIP na jego forum moga sciogac sobie te paczki bez hasel xD

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Te konta VIP to też pewnie jakiś fake, bo nikt do tej pory nie powiedział że ma VIPa tylko sam Cybuch się tym chwali...

Opublikowano

ja i XAnToR mieliśmy 2 i 3 miejsce w rankingu postów daliśmy 5 haków i vipa nie dał a hasło zdejmuje z pliku rar ponad 2 tygodnie ten bot jeb**y

3336140292.png
Opublikowano

Ludzie ale mi was żal.Wiecie dlaczego on nie dał hasła do DH??BO TE PLIKI SOM PUSTE A TEN BEZKRĘGOWIEC ZABEZPIECZYŁ ŻEBY SIE DZIECI NAPALIŁY NA DH

w6zj91.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Heh :> ja raz sciagnolem te jego hacki i hasla byly zle jakoś "przypadkiem" wpisalem haslo Metin_The_Best i sie wypakowala paczka cz6 i wszystkie boty w niej dzialaly :> tylko nie bylo tam DH.Pozdro nie musicie mi wiezyc :>>>

b_560x95.png

b_560x95.png

Opublikowano
Ludzie ale mi was żal.Wiecie dlaczego on nie dał hasła do DH??BO TE PLIKI SOM PUSTE A TEN BEZKRĘGOWIEC ZABEZPIECZYŁ ŻEBY SIE DZIECI NAPALIŁY NA DH

Dziecko zal mi cie...idz do ksiegarni po slownik bo tam "som"... albo idz do szkoly

sagan20 TO OSZUST!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...