Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mh By Kameramod ;))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak wczoraj ściągnełem MH by kamera mod czyli multihack by ugo 1995 private serwer wczystko działa pięknie wallk hack i wgl.

lecz gdy przenoszę się pierścieniem np do alantydy to odrazu brak odpowiedzi metka (elitemt2) i wywala do logowania ;((( czy jest na to sposob zeby na elitemt2 jak sie teleportuje pierscieniem albo ide na wojne gidli nie relogalo?? :(((

ZA POMOC DAM FMS+9 NA PL S5

ninja2.gif

Masz Problem z Grą?!

Pisz PW Zawsze pomogę

Combat Arms Metin2 WarRock

Nie obchodzą mnie twoję + i -

100% 4fun 100% Good ; ))

Jesteś Polakiem Nigdy o tym nie zapomnij!!!!!!

Opublikowano

Jeśli w każde miejsce które się przenosisz pierścieniem Cie wywala to pierścień jest zbugownany, a jeśli komuś on działa i nie wywala to po prostu wina "błędów" - np. Pobierz Hack Schielda z metin2mod.tk najlepiej też najnowszego metin2moda oczywiście nie Metin2Mod PL a jeśli atlantyda ci działa po przez przejscie na orkach to na pewno wina pierścienia.

a z Kamer Modem możesz się TP w prawie każde miejsce poprzez najechanie na mapce na pkt. zielony [ NPC ]. jesteś w m1 to dajesz w staruszka płacisz mu 1k i najeżdżasz myszką na tp do atlantydy naciskasz CTRL i jesteś w TP.

-

sygnanu.jpg

Opublikowano

Jeśli w każde miejsce które się przenosisz pierścieniem Cie wywala to pierścień jest zbugownany, a jeśli komuś on działa i nie wywala to po prostu wina "błędów" - np. Pobierz Hack Schielda z metin2mod.tk najlepiej też najnowszego metin2moda oczywiście nie Metin2Mod PL a jeśli atlantyda ci działa po przez przejscie na orkach to na pewno wina pierścienia.

a z Kamer Modem możesz się TP w prawie każde miejsce poprzez najechanie na mapce na pkt. zielony [ NPC ]. jesteś w m1 to dajesz w staruszka płacisz mu 1k i najeżdżasz myszką na tp do atlantydy naciskasz CTRL i jesteś w TP.

-

sprobuje ;p thx

ninja2.gif

Masz Problem z Grą?!

Pisz PW Zawsze pomogę

100% 4fun 100% Good ; ))

Opublikowano

gdzie ty chcesz hackshielda na prywatny serwer? o_O

Sciagnij clienta elitemt2 i tyle..

gram na launcherze elitemt2 wlanczam tego hacka ladnie dzial ale jak sie gdzie teleportuje to brak odpowiedzi i wywala po 20sek do logowania

ninja2.gif

Masz Problem z Grą?!

Pisz PW Zawsze pomogę

100% 4fun 100% Good ; ))

Opublikowano

Niestety u normalnego staruszka także wywala ;(((((

ninja2.gif

Masz Problem z Grą?!

Pisz PW Zawsze pomogę

100% 4fun 100% Good ; ))

Opublikowano

pobierz nowego metin2, wgraj sobie tam kamer moda z metin2mod.tk, spolszczenie ( masz takie bez plików które kopiują się do folderu pack ? ) i wgraj se dmg czy 1hitkillera i powinno chodzic :)

sygnanu.jpg

Opublikowano

napisze wam po kolei co chce bo nie rozumiecie 1.gram na elitemt2 priv serwerr!!!!! 2.chce grac na nim na MH spped hack wall hack i speed atack 3.nioe chce mod kamery bo na mod kamerze nie widze mobow sztabek itd chce grac na launcherze 4.chce zeby nie wywalal jak sie teleprotuje

ninja2.gif

Masz Problem z Grą?!

Pisz PW Zawsze pomogę

100% 4fun 100% Good ; ))

• 1 miesiąc temu...