Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Własny Serwer Z Plikami Od Suicide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem jeszcze w tym nowy i zachiało mi się założyć własny serwer na hamachi,więc sciągnałem pliki od Suicide i zainstalowałem Virtual Boxa wszystko jest ok oprócz małego defektu ,a mianowicie logowanie do bazy msql działa jak należy klopot jest z logowaniem na clienta,a mianowicie ,gdy wpisuje passy to pojawia się komunikat aby sprawdzić swoje wejścia hmm passy jak i login dobrze podaje ponieważ jak podaje byle jaki login to wyskakuje,że konto nie istnieje.

Port map mam włączone,konta dodane przez navicat.Także zwracam się do was z wielką prośbą co mam zrobic aby zagrać ? i pozbyć się tego komunikatu ?

Powtarzam jestem początkujący,więc proszę bardzo o pomoc. Jakieś nie dojasności pytać,a napisze.

Z góry dziękuje i Pozdrawiam.

Ps.W spolszczeniu zrobione przez program Metin2_Connect_Changer ip jest podane hamachi z końcówka 100.

Opublikowano

Spróbuj tego :

Login : rain

Hasło : 12345

Jeżeli sui zmienił passy do konta, to ja już nie wiem.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@up: Na plikach od Suicidego nie ma Raina.

@top: A zrobiłeś sobie konto w Navi? -.- Z tego co się orientuję, to jest jedno konto, ale niestety nie znam hasła do niego. A żeby sobie zrobić konto, wejdź tu:

To jest ukryta treść, proszę

Jak zrobić komuś konto masz zaraz pod tym jak się z Navi połączyć. A hasło możesz wygenerować na stronie:

To jest ukryta treść, proszę

1280314365-U1.png