Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Bugu Na Mroczną Ochrone

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam,

Szukam jakiegoś bugu na mroczną ochrone u BM, która daje jeszcze więcej abs. Na serwerze lata 2 kolesi którzy mają porównywalne eq do mnie. Ze sfery bez ochronki bije im po 8-9k a z ochronką bije ich po 3k.

Dodatkowo napisze że testowałem z kolega (tez BM który również ma podobne eq) bez ochronki tez bije go po 8-9k a jak załączy ochronke moje hity wynoszą 5k.

Opublikowano

zdradze Ci tajemnice z wlasnego doswiadczenia ;) bylem na paru serwerach b.dobrym BM'em ;) tutaj chodzi o absy nie o ochronke ;) absy na magie i ogien = BM to zero ^^ pamietam , ze w eq na BM'a mialem okolo 80 % na magie ? i 60 na ogien , ze sfery dostawalem po 1-3k max. [ od takich koxikow bm'ow ;) ]

Pasjonat
Opublikowano

60 na ogień ? na ogień bonus da sie włożyć do: Hełmy, bransy, zbroi czyli po 15% do 1. wychodzi max 45% na ogień to skąd te 60%

Opublikowano

60 na ogień ? na ogień bonus da sie włożyć do: Hełmy, bransy, zbroi czyli po 15% do 1. wychodzi max 45% na ogień to skąd te 60%

ABS można miec 15% buty 15% helm 15% naszyjnik 15% kolczyki 15% branzoleta i od 61 tarcza +9 20% abs na dana klase

czyli 75% abs +20% tarcza od 61 lev +9

ja majac sure sfera na G ninji bilem za 300 pz

oczywiscie to jeszcze były czasy ze ninja miala 70 lev i skile wysokie G i P , nie jak teraz ze ninja 75 lev skile po m3 :)

Opublikowano

ABS można miec 15% buty ,15% helm ,15% naszyjnik ,15% kolczyki ,15% branzoleta , zbroja 15% i od 61 tarcza +9 20% abs na dana klase

czyli 90 % abs +20% tarcza od 61 lev +9

abs na Magie obejmuje BM i szamanow , sztylety ninjie , 1 reka sura WP i body jak walczy np Fms-em , 2 reka mental i body z ribem lub czymś podobnym

ja majac sure sfera na G ninji bilem za 300 pz

oczywiscie to jeszcze były czasy ze ninja miala 70 lev i skile wysokie G i P , nie jak teraz ze ninja 75 lev skile po m3 :)

przy 40% na 2 reke i 1 reke oraz sztylety zobaczysz spore Efekty abs , na magie trzeba miec jednak wiecej :) oraz na strzaly też potrzeba dość duzo :)

Opublikowano

Magia to magia.. sprawdź coś w praktyce zanim napiszesz. Bm,szaman CHMURA ninji ok.. Ale miecze 1 ręczne lub same sztylety ?.... Były w tej bajce smoki ?

sdagsd.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ale jemu chodzi o ochronę a nie abs. przecież jak włączają ochrone to nie zmieniają eq. Czym więcej inta masz tym więcej ochro daje.