Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema...

Mam do was pytanie drodzy użytkownicy :P

Jak wypromować swój filmik na YouTube? Tzn. nie chodzi mi o wstawianie na różne fora, śledzika, facebooka, itp. bo o tym już wiem i nie jest to zbyt skuteczne a ja nie jestem spamerem... (zaraz tu zaspamuję moim filmikiem oczywiście ale to szczegół :P ).. Nie chodzi mi też o dodawanie w ch. tagów itp. Po prostu jak zrobić, żeby ktoś w ogóle mój filmik mógł na youtube odnaleźć i oglądnąć :) Z góry thx :)

A teraz spam: please rate, comment and subscribe ;)

http://www.youtube.com/watch?v=0I6tjzI604c

Opublikowano

Tagi typu: bieber justin bieber naked free download wikileaks etece. Znajdź także fora, które traktują o muzyce i tam załóż temat ze swoim video.

Dobry pomysł z forami muzycznymi... Dzięki :)

Opublikowano

po 1. zmień nick na YT na jakiś bardziej oryginalny. a nie "NanotechCondom" ...

po 2. fora dyskusyjne o tematyce muzycznej.

po 3. zmień gitarę bo ta za 300 zł jest do dupska ^.^ (albo jakość nagrania popraw, bo jak wchodzi za "mocniejsza" to jakość się jebie)

po 4. tak jak mówili, załóż blog albo stronkę, (jak chcesz za darmo na domenie .pl daj znać na PW podam Ci linka ;) )

Opublikowano

po 1. zmień nick na YT na jakiś bardziej oryginalny. a nie "NanotechCondom" ...

po 2. fora dyskusyjne o tematyce muzycznej.

po 3. zmień gitarę bo ta za 300 zł jest do dupska ^.^ (albo jakość nagrania popraw, bo jak wchodzi za "mocniejsza" to jakość się jebie)

po 4. tak jak mówili, załóż blog albo stronkę, (jak chcesz za darmo na domenie .pl daj znać na PW podam Ci linka ;) )

Ok.. Dzięki za rady...

Jeśli chodzi o gitare to taka tania to ona nie jest.. No w sumie za droga też nie była.. Tak jakoś 700 jak kupowałem.. A nagranie na 100% jest kiepskie bo telefonem kręcone :P