Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stary Klient

WaldekD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ... pewnie (chyba) wieksząść osób woli starego klienta w darkorbit.Ja wspominam w nim pierwsze wrotka pierwszą kryśke itd...

Więc pytam się czy jest sposób na ominięcię nowego klienta ???

Opublikowano

Teraz już chyba nie, kiedyś był taki sposób. Ale nie widziałbyś nic co wprowadzili w nowym kliencie (albo widziałbyś to inaczej niż wygląda w rzeczywistości i wielu rzeczy nie mógłbyś używać, dlatego 0 szans na np. bitewnych)

Opublikowano

Wydaje mi się że jest i nawet działa ^^ tzn. działało, nie wiem jak teraz, ale chyba też będzie.

UDOOCL - Ultimate Dark Orbi Old Client Launcher

Link do oficjalnego tematu:

http://www.udobot.com/forum/index.php?topic=1302.0

To jest ukryta treść, proszę

Tak po za tym kamieniarz chwalił się starym klientem na forum DO, screeny wstawił, czyli można. Ja tego nie testowałem bo wolę nowy klient, po za tym trzeba mieć starszą mozille... sam już nie wiem jaką wersję - poczytaj w tym temacie, jedni piszą 3.0, drudzy że na 3.0 nie działa, to 2.6 ...

Skan pliku .exe który się ukrywa w paczce:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=4159e740386c4b09aeb6a06f005e4c381a12f23a56b55a0476dbcd95c464d6c1-1288043194

Plik wrzucony przez admina forum i twórcę udobota, więc to nie wirus :)

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

@UP UDOOCL już nie działa. Działał on do pierwszej największej aktualizacji w nowym kliencie.

Wiem ponieważ czytam różne ogłoszenia na forum DarkOrbit i sam testowałem UDOOCL

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@UP UDOOCL już nie działa. Działał on do pierwszej największej aktualizacji w nowym kliencie.

Wiem ponieważ czytam różne ogłoszenia na forum DarkOrbit i sam testowałem UDOOCL

Uu szkoda, nie wiedziałem o tym. W takim razie zamykam.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...