Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeciażone Serwery;/

Spartan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie Jeśli wyjdzie wersja Silkroad II to czy Joymax zrobi coś z serwerami? Zrobią coś z goldfarmami?? Botami itp? I najważniejsze czy powiększą serwery tak jak po wyjściu Europy??

W Isro jest tragedia z tymi serwerami... Ile jest serwerów a to wciąż miało, na ksro prawie kazdy serwer populated a tu?? aż żal;/....

A tak wogóle to czemu Joymax przestał banować boty tak jak kiedyś... teraz po 2,000 goldfarm banuja a kiedys liczba zbanowanych botow dochodzila do 50,000... Troche isro jest zaniedbywany przez Joymax i jeśli myślą że coś nowu Update w 2010 roku przyniesie świetność tej grze to się mylą....;;/

Opublikowano

Silkroad II - LegendIII Update.

iSro - global nie dziw sie ze tyle ludu ...

watpie zeby keidys bylo spokojnie..

b577e893e102f.png

Admin Cienia
Opublikowano

Na co taki spamerski topic? Nie będzie przecież silkroad 2... Więc po co takie bzdurne gadki ?

Jak Spartan chcesz se posty po nabijać to niestety nie to forum...

BTW: Sewrer Pluto= 75% TURKS, 98% BOTS, 10% Normal Players, 35% Scammers!!:D:D

Chyba ci się coś pomylił... Zdecyduj się w końcu co czego ile jest.. oO To wyszło razem 218% ?? WTF.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Chyba ci się coś pomylił... Zdecyduj się w końcu co czego ile jest.. oO To wyszło razem 218% ?? WTF.

Bo boty z premkami to kolejne 118%

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:
JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.
JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Opublikowano
BTW: Sewrer Pluto= 75% TURKS, 98% BOTS, 10% Normal Players, 35% Scammers!!:D:D

A czy turek nie może byc boterem i scamerem za razem?

Opublikowano

Nie to forum... Jesli juz wyjdzie silkroad 2 (ciekawe czy dożyjemy tej chwili) to zapewne bedzie to jakis wiekszy uppdate i nic wiecej, watpie zeby to byla osobna gra.

@EDIT

A boty i goldfarmy byly, sa i beda...

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

@D&G

Nie patrz na mnie jak na spamera, bo sam masz więcej postów ode mnie, w dodatku jak pisało w innym temacie, że nabijasz 3 posty dziennie i jesteś SPAM BOT...

A co do tych 218%

98% BOTS wt tym jest wiekasz czesc z tych 75% TURKOW... Pomysl 2 razy zanim przeczytasz;)

@UP

Nie mam nic do Turków tylko napisałem ze 75% isro to Turki ale to nie znaczy że do nich coś mam;)

Turki Są Spoko ale trzeba umiec sie z Nimi dogadac:)

Proszę Moderatorów o zamknięcie tematu.

Admin Cienia
Opublikowano

Nie będę robił z siebie idioty jak spartan i czarny.. nie wiem na czym im zależy, chyba na spamowaniu, denerwowaniu i robieniu offtopów..

Ja tu staram się coś pomóc, dać coś od siebie jak kilka wporzo ludzi na tym forum a nie jak pijawy których jest tu na tony..

Pzdr, *ZiomQ* and Himelek

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Dobra skończ mam 16 lat a Ty masz 10 i nic Ci do tego... Nie kozakuj, bo to forum jest po to aby pomagac jak stwierdziles... tylko dziwne ze mi nie pomogles.... jesli masz zamiar kozakowac to lepiej omin posta, a w Tibie to sobie sam pograj bo od isro i ECsro pewnie mozg sie zlasował...

Opublikowano

Spartan zamknij ten ryj oraz temat bo nikt nie wie co będzie, oglądasz jakieś pedalskie anime i myślisz że jak zakładasz takie tematy to jesteś fajny. Do tego ta sygnaturka Sewrer Pluto= 75% TURKS, 98% BOTS, 10% Normal Players, 35% Scammers!!:D:D. Bez komentarza.

*ZAMKNIJ RYJ = SZEROKO ZNANE POJĘCIE, MA WIELE ZNACZEŃ(NIE KWALIFIKUJE SIĘ NA WARNA)

Opublikowano

D&G z tego co wiem to tylko ty spamujesz, wszystkich poprawiasz a sam robisz wielki oftop!

O Silkroad II nikt nic nie może wiedzieć, są plotki, możliwe, że będzie, ale nie koniecznie, o DIII też były plotki, które się sprawdziły, ale mam nadzieję, że w tym przypadku to będzie fake.

Co do serwerów, są zapełnione przez boty, bo wszyscy kupują gold na stronach typu allegro i im się to opłaca.

A tak w ogóle spotkałem o wiele więcej spoko Turków niż Polaków więc..

Opublikowano

teraz płaczecie, że nie możecie wbić na serwer, bo 24/7 są zapchane? a takie rzeczy zaczęły się dziać po wyjściu do użytku sbota... zanim on wyszedł na niektóre serwery można było jeszcze wbić -.-

usunieta by MIKE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...