Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Uzywac Fishbota I Nie Dostac Bana.

Seb3kkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym tutorialu pokaze wam jak uzywac bezplatnego fishbota i nie dostac bana. :)

1.Sciagamy ten plik

2.Wypakowywujemy np. na pulpit.

3.Wchodzimy do folderu hshield, w ktorym sie znajduje plik o nazwie ahnrpt, uruchamiemy ten plik i zmieniamy SupporterEMail na np. e-mail.blabla.com.pl

4.Teraz tworzymy obejscie, wchodzimy w notatnik i wpisujemy: metin2client.bin i zapisujemy jako metin2.bat, kopiujemy ten plik do folderu z metinem i uruchamiamy.

UWAGA!!! Jezeli wlaczysz patcher to e-mail zostanie zmieniony na ten ktory przychodza logi do Gm'ow.

5.Logujemy sie na postac i uruchamiamy bota, ustawiamy tak jak nam sie podoba i cieszymy sie botem.

Blokowanie HS:

http://www.speedyshare.com/files/25759900/HsBlocker.exe

Blokujemy pliki: ahnrpt.exe i hslogmgr.exe

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=d9c3da1f8e98faaf3cb78165f07f6b489629832c5b78524fa8f1a1ef4f717b34-1292605934

Jezeli cos Ci nie dziala pisz na PW! Napewno pomoge! :)

Pozdrawiam i zycze udanych lowow..

Zakaz kopiowania!

sebekmpc.png

xFire:

peppa1997.gif<- Click

Jezeli chcesz mi podziekowac, daj mi lajka.

Opublikowano

metin2.bat już dawno nie działa jako obejście. Teraz tylko exe.. To ze zmienisz email prawie nic nie zmienia.. Logi są wysyłane inaczej.

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

@UP

Ojj.. nie prawda :) Mi dziala metin2.bat wiec nie mow mi bo gram tak z zmienionym e-mailem prawie 3 miechy wiec mi tu nie pieprz glupot.

sebekmpc.png

xFire:

peppa1997.gif<- Click

Opublikowano

@kfeed222

U Mnie to wyglada tak: Wlaczam bota, i teraz metina i bot sie uruchamia automatycznie, jaki masz system? ;>

@EDIT

Wypowiadajcie sie na temat tuta ;P

@DOWN

Nie prawda.. Mi dziala z e-mailem ;)

sebekmpc.png

xFire:

peppa1997.gif<- Click

Opublikowano

Zmiana emaila już DAWNO nie działa. Najlepszy sposób, który ZAWSZE będzie działał, to zablokowanie ruchu sieciowego, dla aplikacji ahrnpt.exe i logmenager.exe. Jedyny problem to taki program. Jak znacie jakiś DARMOWY program, w którym jest możliwość blokowania uprawnień(internet Security), to może napisać mi na PW:)

Opublikowano

daj skana

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

Przykro mi ale was rozczaeruje - nic nie daje zmiana emaila i blokowanie ruchu sieciowego dla ahrnpt.exe i logmenager.exe - ja mialem pobloowane wszystko i ban na 2 konta za fishbota .Logi na ich serwery wysyla niestety metin2client.bin a tego pliku nie zablokujemy , akze mozna lowic ile sie da ale ban predzej czy pozniej przjdzie (lepiej jak pozniej :))

Opublikowano

@x070x

Na poczatku tematu jest skan ;/

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=d9c3da1f8e98faaf3cb78165f07f6b489629832c5b78524fa8f1a1ef4f717b34-1292605934

@UP

Nie prawda.. ja boce 3 miech i all gra ;)

sebekmpc.png

xFire:

peppa1997.gif<- Click

Opublikowano

tak jak wyzej sie wypowiadaja - taka blokada nie dziala. Nie ma mozliwosci zablokowania HS. Jedynym sposobem, aby nie dostac bana jest schowanie sie gdzies w ustronnym miejscu i wlaczenie FB by erpel 3.04 i wlaczenie opcji lowienia na ladzie. Mozna tez uzyc WH i wejsc gdzies daleko, np. na jakas wyspe i odpalic FB.

Opublikowano

No jak nie ma możliwości zablokowania. Mi firewall blokuje pliki hs nie dostalem bana ani razu (ustawilem 4 fb na noc, rano uruchomione, lowiace byly 2, czyli 2 sie scrashowaly, nie dostalem bana) Wylaczylem firewalla, wyskoczyly znaczki zapytania, po jakims czasie BAN. Wiec sposob z firewallem dziala jak najbardziej. (chyba ze nie dziala, a mam fuksa )

Opublikowano

@UP

Napisalem po swojemu 3 miech bocenia i zero banow.. Wiec radze korzystac z mojej opcji.. Chyba ze mam szczescie ^^

sebekmpc.png

xFire:

peppa1997.gif<- Click

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...