Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lucky Shot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chcialem troche opisac lucky schot dobrze najpierw dajemy chellange czy jakos tak tam kupujemy bets to kupony 1 za 600dinarów za jednego dostajemy broń tylko na 1 dzień a jeżeli kupimy 10 to losujemy broń na 15 dni do wyboru ją K1 ,ai_aw ,ssg , sig ,magnuma innych nie wylosowałem.

jeśli pomogłem daj+

przepraszam za ortografie

Opublikowano

jak używać to lucky shut? ja klikam w challenge i pisze mi żebym wybrał broń plz o pomoc

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

tam z boku masz bronie do wyboru (juz nie dostepne) klikasz na nie i dopiero wtedy klikasz te challange i potem naciskasz start i kiedy juz bedzie sie krecic kolo klikasz na ten obrazek z przyciskiem i czekasz na nagrode (pojawi sie ona na obrazku przed toba )

Opublikowano

Narazie to gracze wykorzystali wszystkie losy, ale za pare dni będą nowe i lepsze bronie do wylosowania. Możliwe że może nawet jutro ale nie jestem 100% pewny.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to przejdzie zaraz po 11 jak zaczołem grać to było to samo po południ już normalnie mogłem losować może brak losów albo coś ale myśle że przejdzie

Pomogłem daj+

przepraszam za ortografie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...