Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System Of Down

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Soad to chyba jeden z bardziej znanych zespołów w swoim gatunku, i spierał bym sie co do tego że jest on mniej znany niż ac/dc. Mnie osobiście sie już troche przejadł ...

Opublikowano

Słucham tego zespołu odkąd pamiętam, wszystkie piosenki mi się podobają. Każda z nich jest unikalna, nie ma drugiego zespołu co jego muzyka była by podobna do tej od SOADa.

Polecam zajebisty zespół, szkoda że się rozpadł... :( Ale powstał nowy zespół założony przez drugiego wokalistę, piszę o Scars on Boardway. Także polecam posłuchać. :D

Nie mam ulubionych piosenek SOADa, bo wszystkie mi się podobają :D Ale wynienie te naj naj według mnie: Lonley Day, Toxicity, Mr.Jack, Kill Rock'N Roll, Vicinity of Obscenity !! :D

37397.jpg

Opublikowano

Soad jest zajebisty :D<3<3

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

SOAD jest świetny ale bardziej podobają mi sie nutki wykonane przez samego Serj tankian

Serj Tankian - Saving Us:

Serj Tankian - Empty Walls

Opublikowano

Mi SOAD się już przejadł ..

5 lat ciągłego słuchania się nudzi ..

Teraz słucham Scarsów (kilka osób z SOADu tam przeszło) oraz Guns'ów ! <3